• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Hudskydd, första hjälpen väskor och hygienprodukter.

Här har vi samlat skyddsprodukter för arbetsrelaterade skador. Skyddsprodukter som gör att man snabbt kan ge hjälp vid skador som sker både på arbetsplatsen eller i hemmet. En snabb behandling av skär-, stick- eller brännskador kan mildra skadan och skyda på återhämtningen. 

Första-Hjälpen kuddarna och stationerna är utmärkta att ha till hands på arbetsplatsen. Kuddarna innehåller diverse produkter som hjälper till vid allmänna olyckor och skador. Perfekta att ha på kontoret, i hemmet och bilen eller på arbetsplatsen. Första Hjälpen stationen är utmärkt att ha på väggen på arbetsplatser där risken för kontakt med farliga kemikalier och västskor eller heta ämnen är stor. 

Burngel är produkter som lindrar smärtan vid brännskador och hjälper till i läkeprocessen. Burngel är smärtlindrande, mildrande, desinficerande, svalkande och minskar hudskadan vid en brännskada. Burngel är bra att ha i hemmet eller på arbetet om man arbetar med heta produkter eller i tillverkningsprocesser där risk för stänk och varma partiklar förekommer.