• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Epoxiprimer för grundering av betong, trä, plast och metall.

Epoxiprimer används i regel före målning med slutstrykningsfärg. Primers används för att förbättra vidhäftningen för slutstrykningsfärgen, öka underlagets hållfasthet, rostskydda metall och stål och för att binda porösa ytor som betong, tegel och trä. Med epoxi kan man få både en diffusionsöppen eller diffusionstät yta. Epoxi används bl.a. till betonggolv, grundering av båtskrov och köl, rostskyddsmålning på broar och stålkonstruktioner, grundning av chassi och mycket mer.

BP 50 Super är en vattenbaserad tvåkomponent epoxiprimer som är utvecklad för att användas som ett första steg vid målning med NM Golv 50. BP 50 Super används ytförstärker och binder betong, tegel och andra keramiska material. Epoxiprimern är diffusionsöppen vilket gör att man kan grunda både våt betong och betong där fuktvandring sker.

Lignu Impregneringsepoxi är en lågviskös transparent epoxi som används vid renovering av skadat eller rötskadat trä. Impregneringsepoxin stärker virket och förhindrar framtida röta. Lignu används tillsammans med Fill-it epoxispackel som ett system för att renovera skador i träkonstruktioner. 

NM Silo 556 är en lösningsmedelsfri lätt tixotrop epoxiplast med mycket god kemikalie- och lösningsmedelsbeständighet. NM Silo 556 används för att bygga upp porfria och täta beläggningar i tankar, silos och cisterner. Produkten kan även användas för att få täta och porfria ytor på exempelvis foderbord.

NM Grundering 560A är en lösningsmedelsfri diffusionsöppen epoxiplast med låg viskositet. Grunderingen används för att dammbinda, grunda och ytförstärka betonggolv. Vidhäftningen är absolut till betong, asfalt, klinker, tegel och bitumen. Med absolut vidhäftning menas att dragbrott alltid inträffar i underlaget.

 • 11160-stalplast-primer-epoxi-for-metall-bilplat

  Stålplast Primer CA

  2-komp gul epoxiprimer till stålplåt, metall och aluminium. För grundning av kaross, balkar, chassi, rör, paneler före sprutspackling eller toppmålning.
  471,63 kr
 • 17005-seajet-epoxiprimer-aluminium-stal-rostfritt-glasfiber-vattentat-epoxy.jpg

  Seajet 117 Epoxyprimer

  1L och 2,5L. Används för att bygga starkt och vattentätt skikt på båtar och andra ytor. Även för osmosbehandling. Används före bottenmålning eller topplack.
  478,75 kr
 • NM BP 50 super epoxiprimer används för att skapa god vidhäftning till epoxifärg och golvfärg.

  NM Epoxigrund BP50 Super

  2-komp vattenbaserad epoxiprimer. Lätt att måla, svag doft, härdar snabbt. Används som primer till betonggolv, pool, trä, keramiska ytor. Förstärker och ger ett tåligare golv.
  1.055,65 kr
 • NM Epoxigrund 560A är en tvåkomponent epoxiprimer utvecklad för ytgörstärkning, grundering och dammbindning av betonggolv och andra keramiska material.

  NM Grundering 560A

  Epoxiprimer till betong, klinker och bitumen. Ren epoxi, 100% torrhalt, för extra starka och tåliga golv. Kan blandas med sand m.m. Diffusionsöppen.
  2.988,18 kr
 • Tvåkomponent, epoxibaserad, lösningsmedelsburen rostskyddsfärg för ytbehandling av stål och aluminium. Rostskyddsfärgen har en extrem hållbarhet och korrossionsskydd.

  NM Stålprimer 270 Rostskyddsfärg

  Epoxiprimer för målning av stål, metall, aluminium, plåt m.m. 92% torrhalt, innehåller rostskyddspigment. Blir helt tät och mycket hård. Övermålningsbar med 1K och 2K.
  356,35 kr
 • NM Silo 556 tankbeläggning används till samminering av tankar, cisterner och silos samt som uppbyggnad av foderbord. Epoxibeläggningen bygger upp ett porfri och fogfri yta och tål de flesta lösningsmedel.

  NM Silo 556 Tankbeläggning

  Epoxibeläggning för tankar, kärl, foderbord och cisterner. Mycket god beständighet mot kemikalier, vatten och drivmedel.
  2.904,95 kr
 • VTKITLACK-M-verktygspaket-epoxilack-tvakomponent-golvlack

  Golvlackpaket

  Till Betonglack 200, Epoxilack 415, Stålprimer 270, Polycoat, Golv 40, NM Böldspärr, Grundering 560A, NM Vägg. Även för golvolja, hårdvaxolj
  572,64 kr