• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Specialfärg för målning av eternittak och papptak. För längre livslängd och nytt utseende.

Ska man måla eternit eller papp har vi på Paintpro produkterna man behöver. Specialfärger för beläggning, reparation och målning av gamla papptak, eternittak, plåttak och betongtak. Vid målning av gamla uttorkade, porösa, svaga, skadade papptak och eternittak behöver man en färg som är flexibel och tål rörelser, har en hög vidhäftning, är motståndskraftig mot regn och UV. Hagmans Asfaltsprimer är utmärkt för att grundmåla uttorkade papptak. Vill man sedan belägga med en fogfri beläggning är Hagmans Takmassa utmärkt. Takmassan är en bitumenbaserad beläggning som är tätande och mycket motståndskraftig. För målning av eternit och/eller papp är Hagmans Takbeläggningsfärg utmärkt. Takbeläggningsfärgen är flexibel och slitstark och ger eternitskivorna eller takpappen ett nytt utseende med lång hållbarhet. 

 • alabaster-primer-vattenglas-silikat-akrylat-betong-puts-lerputs-fibercement-eternit

  Alabaster Primer

  3L & 9L. Silikatprimer med liten tillsats av akrylat. Används som grund före målning eller som ytförstärkning. Till puts, tegel, betong, eternit, fibercement och andra mineraliska underlag. Transparent.
  495,00 kr
 • vattenglas-alabaster-betong-puts-tegel-eternit.png

  Alabaster Vattenglas

  3L & 9L. Transparent. Flytande kaliumsilikat, vattenbaserad. Förstärker mineraliska underlag som puts, tegel, betong etc. Diffusionsöppen. Skyddar mot påväxt.
  551,25 kr
 • 55443-takbelaggningsfarg-papptak--betong--tegel--grundmur

  Takbeläggningsfärg

  Till målning av papptak, eternit (fibercementskivor), betongtakpannor, plåttak och asfalt. Flexibel lösningsmedelsburen akrylfärg. Förlänger livslängd och hållbarhet på taket.
  1.050,50 kr
 • 55744-betongstaksfarg-till-betongpannor-och-takpannor

  Betongtaksfärg

  Framtagen för målning av betongpannor men kan även användas på plåt, eternit, tegel, papp och betongväggar. Flexibel akrylatfärg som är vattenavvisande, diffusionsöppen och UV-tålig.
  2.088,63 kr
 • 55143-takmassa-kallflytande-papptak-betong-mur-tegel

  Takmassa

  Kallflytande bitumenbaserad glasfiberarmerad takmassa till papp- och plåttak. Förlänger livslängden på gammal papp och plåt. Ger en fogfri b
  544,50 kr
 • 55251-asfaltsprimer-1l-grundfarg-papptak-mur-vattensparr.jpg

  Asfaltsprimer

  Lågviskös kallasfalt för grundning av papptak, isolering av grundmurar etc. Bitumenbas.
  162,75 kr