• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Halkskyddstejp 3M Safety Walk för en säker arbetsmiljö.

Halkskyddstejp Safety Walk minskar risken för halkrelaterade olyckor i hemmet, på arbetsplatsen eller i offentliga miljöer. Tejpen är tillverkad av ett starkt polymermaterial som är belagt med slipmineraler av olika grovlekar. Halkskyddstejpen har ett gummibaserat tryckkänsligt häftämne som är anpassat för olika ändamål. Vi har bland annat halkskyddstejper som är mjuka och fuktsäkra för badrum, storkök, pooler och duschrum samt "vanlig" halkskyddstejp med flera olika grovlekar på beläggningen för olika miljöer.

Vid användning av halkskyddstejp är det viktigt att man väljer rätt tejp till rätt ändamål. Förutom att vi har tejp i flera olika färger har vi också halkskyddtejp med olika grovlek på beläggningen och för generella underlag eller för våtrumsmiljöer. Med 3M Safety Walks produkter kan man känna sig trygg på att man får en hållbar och säker produkt. 3M är världsledande inom tejpteknologi och är marknadsledande inom halkskyddsprodukter.

Viken halkskyddstejp ska jag använda?

Grov: Till extra smutsiga, oljiga, leriga och hala miljöer. Till lantbruksmaskiner, byggmaskiner, garage, maskinhallar, bilverkstäder, ställningar, truckar, ATV's, snöskoter, åkgräsklippare, frysrum, lastkajer, ramper, tåg, trailers, bussar, skeppsdäck.

Medelgrov: Universalanvändning, fuktiga och oljiga miljöer. Till trappor, golv i offentliga miljöer, maskiner, byggutrustning, ställningar, bussar, flygplan, plattformar, ramper, stegar, pallar, restauranger, bussar, lastvagnar, lastplatser, snöskoter, åkgräsklippare.

Formbar: Används till samma användningsområden som den grova och medelgrova tejpen fast runt hörn och oregelbundna ytor. Även till tankar, silos, tankbilar, stegar. Den formbara halkskyddstejpen passar utmärkt till halkskyddsplåtar då den följer det räfflade underlaget.

Våtrum Medel: Extra fuktsäker tejp, UV-tålig. Medelgrov beläggning som är relativt skön att gå på. Till jetski, båtdäck, trappstegar och golv på båtar, surfingbrädor, runt pooler och bassänger, bad områden, duschrum.

Våtrum Fin: Speciellt framtagen till dusch, badkar och kring pooler. Den fina beläggningen är behaglig att gå på och har en mycket god beständighet mot vatten, rengöringsmedel, kroppsoljor etc. Tejpen har en utmärkt vidhäftning mot kakel, plastmattor, klinker, målade ytor och plast.


3M Gripping Material

3M Grepptejp består av tusentals mikrofingrar på ena sidan av ett flexibelt ryggmaterial. 3M "Gripping material" ger ett halksäkert grepp i torra, våta och oljiga miljöer och har en mycket god slitstyrka och beständighet. Grepptejpen används som halkskydd på ledstänger, verktyg, maskiner, rattar, tennisrack, golfklubbor, paddlar, basebollrack och mycket mer. Grepptejpen finns att köpa på rulle eller som ark.