• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

150mm sliprondeller från Mirka och 3M.

150mm sliprondeller för yrkesmässig slipning av alla sorters material. 150mm rondeller är dem som oftast används inom industri och snickeri då man snabbt kan slipa relativt stora ytor. Sliprondellerna har kardborrefäste som fäster mot slipmaskinens underlagsplatta. Rondellerna finns med flera olika hålbilder för dammfri slipning tillsammans med slipmaskin med utsug. Sliprondellerna är utvecklade för krävande sliparbeten inom industri, bygg, hantverk, måleri, träindustri och mycket mer.

Abranet är ett unikt patenterat slipnät som effektivt slipar spackel, färg, trä, komposit, lack och plast. Abranets nätkonstruktion gör att den passar till alla sorters slipmaskiner och har satt en ny standard inom dammfri slipning. Abranet ger ett perfekt repmönster och har minimal "pillerbildning" vilket ökar livslängden. 

Abralon är ett patenterat slipnät med en laminerad skumbaksida. Abralon används för att preparera, polera eller rengöra ytor före lackering och polering och ger en följsam och flexibel avverkning på ytan. Abralon används till både torr och våtslipning.

Q Silver Ace är ett av Mirkas bästa slippapper med mycket slitstarka och hållbara slipmineraler. Q Silver Ace är belagd med keramiska slipkorn som skära i materialet för bästa avverkning. De keramiska slipkornen bryts konstant ner vilket gör att de behåller sin skärförmåga under hela produktens livslängd. Slipmineralernas skärförmåga gör också att slipytan hålls kallare jämfört med arbeten med andra slipmineraler.

Abranet Ace HD är ett extra kraftigt slippapper som är belagt med keramiska slipmineraler. HD (Heavy Duty) innebär att sliprondellen är för krävande arbeten och grovslipning. Abranet Ace HD används för att slipa komposit, primer, bottenfärg, trä, metall, färg, gammal lack, hårt trä m.m. Slippappret har samma konstruktion som "vanliga" Abranet med tusentals småhål för en dammfri slipning.

Microstar är en mjuk och flexibel filmrondell med hög styrka och slittålighet. Microstar används både till torr- och våtslipning med rondellslipmaskin. Mirka Microstar används inom fordon-, marin- och ytbehandlingsindustri för att slipa hårt trä, lack, polyuretan- och polyesterlack, 1k lack, 2k klarlack, UV-lack, MDF, HDF, fanér, komposit och målarfärg. Microstar ger ett mycket fint repmönster som är lätt att polera.

Polarstar är en filmrondell för både torr- och våtslipning med excenterslipmaskin. Polarstar är utvecklad för finslipning av lack, plast, gelcoat, komposit och glasfiberarmerad plast. Polarstar används ofta inom bileftermarknad och båtbranschen som sista slipsteg före polering.

3M Cubitron II 775L filmrondell är ett högpresterande slipmaterial med keramiska slipkorn. Cubitron II är ett mycket populärt slipmaterial inom metallindustrin och används främst till kapskivor, lamellrondeller och slipband. Sliprondellen passar mycket bra vid slipning där man önskar extra hög avverkning och aggressivitet.

Abranet SIC NS är ett extra starkt slippapper med slipmineraler av kiselkarbid. Produkten är utvecklad för slipning av glas före polering men passar även vid slipning av andra hårda material som primer, klarlack, komposit och metall.