• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter

Grå linoljefärg för målning inomhus och utomhus.

Linoljefärgerna från Bifrost och Ottosson kan användas till nästan alla sorters underlag, både inom- och utomhus. De grå kulörerna är efter det vita, de vanligaste förekommande. Grått passar bra till målning av både stora- och små ytor, både inomhus och utomhus. Förutom flera "standardgrå" kulörer har vi flera grå färger som har en grön-, blå-, gul eller beige ton. De mjuka och ljusare kulörerna används med fördel till målning av väggar och trägolv inomhus. 

Ottossons Linoljefärg: Är en traditionellt tillverkad linoljefärg med mycket god vidhäftning och hållbarhet på de flesta underlag. Ottosson har ett brett sortiment av gråa kulörer som går mot flera olika nyanser. Färgprovet ni ser på produktbilden visar tre olika kulörer. Överst ser ni standardkulören. På nederdelen till vänster ser ni standardkulören blandad med lika volymdelar Vit Titan-Zink. På nederdelen till höger ser ni standardkulören blandad med 3/4 Vit Titan-Zink. Vid målning inomhus kan man med fördel tillsätta max 1% torkmedel för att korta torktiden.

Bifrost Linoljeemulsionsfärg: Är hantverksmässigt tillverkad av Enetorpets Färg. Bifrost är en snabbtorkande inomhusfärg som utvecklas som alternativ till moderna akrylat- och alkydoljefärger. Bifrost är mycket lätt att måla med och är ett bra miljöval. Färgen innehåller inga plaster, mjukgörare, lösningsmedel eller nanopartiklar. Bifrost finns i flera mjuka kulörer som lämpar sig mycket bra till målning av väggar, möbler och golv. Linoljefärgen ger en helmatt yta som är slitstark och kulörbeständig. Färgen har en god vidhäftning till trä, gipsskivor, puts, spackel, sten, stålytor, tapet, glasfiberväv, flera plaster och tidigare målade ytor. Ni hittar Bifrost kompletta kulörkarta HÄR