• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (427)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Kvalitetsverktyg för måleri, plattsättning, murning och golvläggning.

färgborttagnings värmelampa med plast handtag och utfällbart stöd cobra

Här har vi samlat verktyg som behövs vid byggnation och renovering. Våra verktyg är utvecklade för hantverkare som ställer höga krav på komfort och hållbarhet. Vi har ett komplett utbud av penslar och målarrollers, tapetverktyg, färgskrapor, knivar, murarverktyg, plattsättningsverktyg, golvverktyg, stegar, spacklar, ställningar och verktyg för mätning. För mer information om respektive produktkategori läs nedan eller se respektive kategorisida.

Spackelspadar används för att avjämna eller applicera lim, spackel, bruk, fix, fog och andra tätningsmassor. Under denna kategori hittar man bland annat japanspacklar, bredspacklar, limspridare, tandade spacklar, stålspacklar, stålskrapor och andra verktyg som krävs vid avjämning och applicering av olika massor. De flesta produkterna är tillverkade i Europa för bästa hållbarhet och prestanda.

Målarpenslar används för att applicera färg och andra ytskyddsprodukter på olika sorters underlag. Vi har ett komplett sortiment av penslar för både yrkesmålare och billiga engångspenslar för enklare arbeten. Vi har penslar av både syntetborst och naturborst för användning med både oljebaserade- och vattenbaserade färger. I denna kategori hittar man vinkelpenslar, lackpenslar, fasadpenslar, runda penslar, fönsterpenslar, spröjspenslar och flera olika specialpenslar.

Konstnärspenslar används vid målning av tavlor, keramik, figurer eller detaljer. Dessa penslar används både vid detaljmålning och vid målning på större dukar. Vi har konstnärsmaterial för alla sorters färger och tekniker. Vi har penslar av svinborst, mårdhår, ponnyhår, grävling, syntet, get, oxe och mycket mer.

Målarrollers används för att snabbt täcka stora ytor med färg. Rollers används oftast vid målning av golv, väggar, tak, båtskrov och andra ytor där det går snabbare att måla jämfört med att penselstryka. Vi har ett mycket stort utbud av rollers tillverkade av olika vävmaterial för att passa olika färgsystem. Vi har målarrollers för bl.a. lackfärg, golvlack, träolja, fasadfärg, lim, epoxi, rostskyddsfärg, väggfärg, snickerifärg, primer, dammbindare, silikatfärg och mycket mer.

Tapetverktyg används vid uppsättning av tapetvåder. Med bra verktyg blir arbetet snyggare och betydligt enklare. Vi har ett komplett utbud av tapetverktyg för både uppsättning och tapetborttagning. De flesta av verktygen är svensktillverkade för att säkerställa hög kvalité och hållbarhet. I denna kategori hittar man bl.a. tapetknivar, tapetborstar, skarvhyvlar, tapetskrapor, tapetborttagningsmedel, tapetlinjaler och tapetavrivare.

Färgskrapor alla som har målat något har oftast skrapat bort gammal färg. Har man avlägsnat gammal färg vet man värdet av en bra färgskrapa. Använder man en färgskrapa av kvalité går arbetet oftast minst dubbelt så snabbt jämfört med en dålig skrapa. En bra färgskrapa ska ha skär av hårdmetall, sköna handtag och utbytbara blad. Vi säljer även Speedheaters färgborttagre för de som ska skrapa stora fasadytor och snickerier och önskar extra effektivitet. 

Mur-, puts- och kakelverktyg används vid murning, putsning och plattsättning. Vi har ett komplett sortiment av murslevar, fogbaljor, fogskrapor, iläggarslevar, fogslevar, fogbrädor, tvättsvampar, murarhammare och allt annat man behöver för ett bra arbete. 

Knivar och knivblad finns i alla hantverkares fickor och ska vara av hög kvalité. Vid valet av kniv bör man också tänka på vilket blad man använder. Ett starkt och vasst stålblad gör extremt stor skillnad på effektivitet och hållbarhet. Knivar är universalprodukter som används för att skära mattor, gipsskivor, papp, isolering, plast, tyg och mycket mer.

Ställningar och stegar används av hantverkare för att komma upp i höjd eller för att få en bättre arbetsställning. Alla våra stegar är klassificerade och certifierade vilket gör att man kan känna sig säker vid användandet. Här hittar man rullstegar, trapphusstegar, arbetsbockar, MFT-bord, tapetbord och flera andra sorters stegar.

Färgblandare och vispar används primärt för att blanda bruk, epoxi, spackelmassor och andra tvåkomponentsprodukter men används även för att röra upp färg och lim. Vi säljer blandarmaskiner och borrvispar till dessa. Vi har flera olika blandarvispar för massor med olika viskositet och densitet. 

Glasverktyg används vid arbeten med glas. Här har vi produkter för att skära och lyfta glas och olika plattor. Glasskärarna är tillverkade av stål eller trä och har trissor av hårdmetall för bästa effektivitet. Glasskärare används även till kakel och klinker. Glaslyftarna används för att lyfta fönsterglas, bilrutor och fasadglas. Vi har platt/glaslyftar i flera olika modeller med olika kapacitet.

Mätning här har vi samlat verktyg för horisontell och lodrät mätning vid byggnation. Våra mätinstrument finns med libell eller laser för extra god noggrannhet. Mätverktygen används exempelvis till snickeriarbeten, murning, plattsättning och allmän byggnation.

Golv & mattverktyg används vid mattläggning eller golvläggning. Smarta verktyg som gör att arbetet går snabbare och blir bättre. Här hittar vi produkter för att skära mattor, rengöra golv, applicera lack och lim och olika sorters specialverktyg.