• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Specialprodukter inom ytbehandling och byggindustri.

Vilka är vi? 

PaintPro tillhandahåller maskiner, skyddsprodukter, färg och fönödenheter till fackmän och privatpersoner. Vi har specialiserat oss på produkter som vi tycker gör att arbetet går lite snabbare, blir lite bättre och håller lite längre. Allt för att totalkostnaden skall bli så låg som möjligt genom ökad effektivitet. 

Är du snickare, målare, billackerare, murare, lantbrukare, byggarbetare, golvläggare, svetsare, båtbyggare, fönsterenoverare eller vanlig konsument kommer du med stor sannolikhet hitta flertalet produkter med "måste-ha" känsla. 

Kvalitet 

Vi har som målsättning att erbjuda det bästa och mest innovativa på marknaden kombinerat med vardagliga förnödenheter. Gemensamt för alla produkter är att de är utvecklade för yrkesmän och skall hålla en kvalitet därefter. De skall klara långa, tuffa arbetspass och samtidigt leverera de högt ställda förväntningarna. Kända leverantörer med känsla för kvalitet och hållbarhet borgar för ett lyckat resultat.

Miljö

Vår målsättning är ha en minimal påverkan på miljön. Detta gör vi genom att erbjuda produkter med lång livslängd vilket är det överlägset bästa sättet att minska förbrukningen av ändliga resurser som alla på sitt sätt påverkar miljön vi lever i. De produkter vi saluför som innehåller lösningsmedel tycker vi erbjuder överlägsen kvalitet jämfört med "miljövänliga" produkter som i många fall är betydligt sämre mot miljön på grund av dålig hållbarhet och en innehållsförteckning som inte alltid lever upp till ordet miljövänligt. 

Vi saluför flera produkter som är tillverkade i Sverige och av svenska lantbrukare. Dessa erbjuder vi först och främst för det är det bästa man kan hitta inom dess produktkategori men också för att det blir kortare frakter vilket minskar upsläppen av koldioxid. Till exempel är den råa och kokta linoljan vi erbjuder tillverkad av lin från Svenska linbönder och pressad av lantbrukare i Sverige.  

Logistik

För att erbjuda så kostnadseffektiva lösningar som möjligt använder vi oss av flera olika logistiska lösningar. Vi har både eget fysiskt lager, externt lager samt jobbar med droppshipping. Vi arbetar med leverantörer som vi ställer höga krav på gällande leveranssäkerhet och leveranseffektivitet. När ni handlar hos oss slipper ni åka till ett utlämningsställe flera gånger för att hämta ut en order. Vi organiserar frakten så att ni får allt i en och samma sändning.

Service

Vi arbetar kontinuerligt på att förbättra och uppdatera webbshoppen men med mängden produkter vi har tar det tid att skriva texter och produktbeskrivningar. I många fall går det inte att täcka alla olika användningsområden i produkttexten. Har ni frågor om handhavande eller applikationsmöjligheter för våra produkter är ni välkomna att höra av er. Vi försöker svara på era frågor inom 24-timmar. 

Välkommen som kund till oss på PaintPro.se