• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Rollerskaft till mini-, midi-, maxi- och stickrollers.

För en behaglig arbetsmiljö krävs det rollerskaft och förlängningsskaft av hög kvalitet. Vi har rollerbyglar och teleskopskaft med en ergonomisk lättviktsdesign för maximal komfort och minimalt slitage på axlar, nacke och handleder. Lättviktsmaterial av aluminium och gummibelagda handtag säkerställer en hög komfort under långa arbetspass. Vid målning med miniroller eller midiroller använder man elementbygel, vid målning med maxiroller använder man rollerskaft maxi, vid målning med stickroller använder man stickbygel.

För enklare arbeten har vi rollerskaft och förlängningsskaft av hårdplast. Dessa skaft har en hög kvalitet och lång hållbarhet men saknar den ergonomiska design som premiumskaften har. 

Skall man måla tak, väggar, fasad eller golv är det att rekommendera att använda ett förlängningsskaft av hög kvalitet. Skaftet gör att du snabbat kan förflytta dig över stora ytor och du får en mycket bättre räckvidd. Teleskopskaft Pro och Standard är utrustade med en smart låsfunktion som gör att rollerbygeln säkert sitter fast på teleskopskaftet. 

Rollerskaften finns i flera olika modeller för olika typer av målarrollers. Elementbygel används tillsammans med elementroller/miniroller och midiroller. Maxibygel används tillsammans med maxirollers. Stickroller används tillsammans med piggroller eller stickroller.