• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Stålskrapa för mekanisk borttagning av svåra beläggningar.

Stålskrapor används främst för att skrapa, hugga, bända och mejsla bort svåra beläggningar. Dessa verktyg kännetecknas av att de har en mycket stark och lång stålklinga, ofta med en fasad sida, som tål kraftiga slag och hugg. Stålskraporna har i regel alltid raka skaft och kan användas tillsammans med hammare för att få extra kraft. Barkspade och tapetskrapa används oftast till svåra beläggningar på väggar och golv. Golvskraporna används för att skrapa loss och bända upp mattor och tapet, skrapa betonggolv, avlägsning av is och för generella skraparbeten där extra kraft önskas. För mer information läs nedan eller på respektive produktsida.

Renskniv Pariere är ett kvalitetsverktyg som används för att mekaniskt bearbeta svåra ytor och beläggningar. Renskniven har en extremt kraftig klinga på 5mm som är skårad ovantill och fasad nertill. Den starka klingan är solid och skaftet är klätt med läder som är fastnitat på två ställen. Denna skrapa använder man med fördel tillsammans med hammare för att skrapa, hugga och mejsla bort färg, kitt, lim, asfalt, murbruksfogar, betong, epoxi och andra svåra beläggningar.

Barkspade Pariere är marknadens mest solida och robusta golvskrapa. Det 2,5mm tjocka bladet är mycket styvt och kan användas för att avlägsna det mesta. Bladet är fastskruvat på det robusta träskaftet på tre ställen och är fasat på ena sidan för extra hög avverkning. Det rejäla handtaget ger en mycket hög kraft vid skrapning. Barkspaden används för att hugga och skrapa is, mattor, limrester, betonggolv, väggar, lim och mycket mer.

Stålskrapa PRO en vår hårdaste skrapa och har ett rejält skaft som är metallklätt s.k. hammarhuvud. Skrapan har samma 2,5mm tjocka blad som barkspaden. Klingan är fasad vilket ger en mycket hög avverkningsförmåga. Stålskrapan används för att hugga, skrapa och mejsla svåra beläggningar.

Tapetskrapa finns med 10 eller 15cm bred klinga. Skrapan används för att skrapa ner lösgjord tapet, smuts på golv, mattor, asfalt, kitt och lim. Tapetskrapan fungerar som en klickskrapa i den bemärkelse att den "skär" i materialet. Utmärkt för att skrapa bort svåra beläggningar från hårda ytor som metall, plast, stenplattor och betong.

Engelsk stålspackel och mässingsspackel är klassiska produkter inom yrkesmåleri och byggindustri. Dessa spackelspadar hänger i varje hantverkares byxa och används som ett universalverktyg. De används aldrig till att spackla utan främst som påläggsverktyg av spackel, för att blanda bruk och fix, skrapa fogar, färgborttagning, som skruvmejsel och mycket mer.