• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-30 (41)1 2 Sista 100 per sida

Tryckluftsdrivna slipmaskiner från 3M och Mirka

De tryckluftsdrivna (pneumatiska) slipmaskinerna från Mirka och 3M är utvecklade för att ge användaren en optimal känsla och prestanda. Slipmaskinerna är välbalanserade och slimmade för att ge ett perfekt slipresultat på alla typer av ytor. Slipmaskinerna finns i flera storlekar för olika sorters sliparbeten och behov. Oscillering varierar från 0-12mm. Tillsammans med slipmaterialen från Mirka och 3M får man en oslagbar prestanda och hållbarhet.

Vi har ett stort sortiment av rondellslipmaskiner (excenterslipar) med olika diameter på plattan, oscilleringsnivåer och dammutsugsmöjligheter. Excentersliparna finns med enhandsgrepp och tvåhandsgrepp för både generella och tyngre sliparbeten. Tillsammans med dammsugarna från Mirka och 3M kan man få en näst intill dammfri arbetsmiljö.

För mindre sliparbeten, polering, gradering och satinering har vi raka slipmaskiner från 3M, bandslipmaskin och en punktslipmaskin från Mirka. Dessa maskiner är utvecklade för den ytbearbetande industrin som kräver högsta möjliga kvalitet och precision.