• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Primers och aktivatorer för krävande fogar.

Primer och aktivarorer för extra krävande applikationer. Våra primers används för att optimera vidhäftning och hållbarhet för våra limmer, fogmassor och tejper. Inom tillverkningsindustri och byggindustri är det viktigt att maximal hållbarhet och fogstyrka uppnås. Med primers från 3M och Dana Lim kan man foga även svåra ytor som glas, metaller, PE, PP, ABS och feta plaster.

Glasprimer 08617: Är speciellt framtagen för limning och tätning av bilglas, glaspaneler och fönsterglas. Primern används tillsammans med rutlim, glaslim, silikonfogmassor, polyuretanlimmer och dubbelhäftande tejp.

Metallprimer P592: Silan/etanol baserad primer. Används vid sammanfogning och tätning av stål, aluminium, anodiserad aluminium, koppar, galvat stål, rostfritt m.m. Även till styva plaster som PVC och glas. Primern är speciellt framtagen att användas tillsammans med 3M's polyuretanlimmer men används med fördel även till andra limmer och fogmassor.

Plastprimer / Allroundprimer: Isocyanat/MEK baserad primer. Förbättrar vidhäftningen för polyuretanlim, fogmassor, tejp och lim på PMMA, akrylplast, polyester och flera andra plaster. Även användar på porösa ytor som trä och betong.

Primer MS 962: Används vid limning/fogning av porösa ytor samt till fett och hårt trä som teak, mahogny och bok. Primern används tillsammans med silikonfog, polyuretanfog/lim, hyrbrider, limmer och tejp.