• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Kardborretejp till montering, fastsättning och upphängning.

3M's återförslutningsbara fästsystem Dual Lock är ett nytt modernt alternativ till traditionella fästsystem. 3M Dual Lock kardborreband ersätter skruvar, nitar, bultar och andra mekaniska fästssystem för uppsättning och montering av t.ex. väggpaneler, skyltar, utställningsmontrar, butiksinredning och sittdynor. När man sedan behöver reparera eller byta skylt eller väggpanel är det sedan lätt att ta ner och montera upp igen. 

3M Dual Lock kardborreband består av tusentals styva hakar som krokar ihop med arandra. Ett hörbart knäpp är kvitto på att låsen träder i funktion. Slutresultatet är en fog med draghållfasthet som är 12 gånger starkare än traditionella kardborreband. 

Dual Lock 355 är ett svart fästsystem för applikationer både inom- och utomhus. Kardborrebandet har ett starkt häftämne och lämpar sig till medel- och högenergiytor som plast, lackerade- eller målade ytor, metall, glas och speglar. Typiska användningsområde för Dual Lock 355 är upphängning av vägg- och takpaneler, fastsättning av sittdynor på båtar, montering av skyltar inom- och utomhus och montering av displaymaterial i mässmontrar. 

Dual Lock 457 är ett genomskinligt fästsystem för montering av skyltar, sittdynor, displaymaterial, väggpaneler både inom- och utomhus. Kardborrebandet fäster mot både medel- och högenergiytor och lämpar sig extra väl till transparenta ytor som glas och plexiglas.