• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Speedheater färgborttagningsmaskiner.

Speedheater levererar effektiva lösningar för färgborttagning på trä, järn, stål och plast. Med Speedheaters färgborttagningsmaskiner går renskrapningen av fasaden, snickerierna eller fönstrerna snabbt och lätt. Speedheater har under flera år utvecklat och förfinat sina maskiner och verktyg och är idag ledande inom färgborttagning. Med Speedheaters färgborttagningsmaskiner går renskrapningen snabbt och man får en näst intill trären yta och skapar perfekta förutsättningar för kommande ytbehandling.

Speedheater använder sig av infraröd färme för att lösgöra färg, lack och kitt från flera typer av ytor. Speedheaterns låga värme (ca 100-200 grader) ger god brandsäkerhet, minimerar risken för frigörning av farliga tungmetaller och minimerar risken för påverkan på underlaget. 

Skall ni skrapa fasad, båtskrov, dörrar eller andra större ytor rekommenderar vi att man använder sig av Speedheater Standard eller 1100RS. Dessa maskinerna har en stor arbetsyta vilket gör att arbetet går snabbare. Tillsammans med Speedheater Arm kan man låta maskinen värma upp en yta medan man skrapar den redan uppvärmda. För finsnickerier, profilerade dörrar, fönster och liknande ytor använder man med fördel Speedheater Cobra som har en mycket god precision och åtkomst i hörn och profiler.