• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Excenterslipmaskin PROS (pneumatic random orbital sander)

Mirka PROS (pneumatic random orbital sander) är en tryckluftsdriven oscillerande excenterslipmaskin utvecklad av Mirkas branschledande designteam. Slipmaskinen är fullmatad med smarta funktioner för bästa möjliga upplevelse och resultat. PROS är den nya generationens tryckluftsdrivna slipmaskiner med hög prestanda och komfort, precis som proffsen vill ha det.

PROS är en "allroundmaskin" som kan användas till flera olika områden inom flera olika branscher. Slipmaskinen används bl.a. inom bileftermarknad för att slipa lack, spackel och primer, inom båtindustri för att slipa bottenfärg, skrov och inredning och inom träindustri för att slipa paneler, möbler och snickerier.

Excenterslipmaskinen har ett optimerat dammutsug för bättre arbetsmiljö och slipresultat. Maskinen har en bromspedal som eliminerar risken att få spår i ytan och bidrar även till bättre dammutsug. PROS har en design som är lätt och smidig och ger användaren ett bra grepp. Maskinen är lätt och tystgående, även vid maximalt varvtal.

Mirka PROS finns att köpa med 125mm eller 150mm platta. Maskinen finns med 2,5mm, 5mm eller 8mm oscillering. Vi rekommenderar maskinen med 5mm oscillering om kan ska köpa en första maskin. En hög oscillering används vid "grovslipning" och slipning där man önskar högre avverkning. Maskiner med låg oscillering används vid finslipning och "mjukare" arbeten.