• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Sprayfärg med specialeffekter. Metalliska guld-, krom- och kopparfärger, 3D-färg, fälgfärg och värmetålig färg.

Under kategori specialfärg har vi samlat sprayfärg med speciella egenskaper och effekter. De flesta av färgerna är vanliga akrylbaserade sprayfärger som innehåller unika färgpigment som ger färgen dess karaktäristiska utseende. Färgerna kan användas både inomhus och utomhus, torkar snabbt och är lättmålade. Dessa färger används till hobbymålning, dekorativt måleri, målning av interiör och möbler och mycket mer. 

Guldfärg finns i två modeller. En som heter optimal som är extra slitstark och väderbeständig vilken vi rekommenderar till både inomhus- och utomhusapplikationer. En vanlig guldspray som främst används till måleriapplikationer inomhus. Guldfärgerna har en akrylbas vilket ger dem en god vidhäftning på de flesta förekommande underlag. Guldfärg är populärt till målning av tavelramar, krukor, möbler, leksaker, verktyg, fordonsdetaljer m.m.

Dekorspray 3D är en unik färg som har en tredimensionell effekt. Färgens kulör och skimmer varierar beroende på betraktarvinkel. Dessa färger ska målas på en svart bakgrund för bästa effekt. Produkten i sig är inte täckande utan transparent vilket gör att man inte får någon effekt om man målar på en transparent bakgrund. Dekorsprayen är tillverkad på en bas av akrylharts och fäster på de flesta material. 

Thermolack är en högtemperaturfärg som används till målning av objekt som utsätts för hög värme. Thermolacken är tillverkad av silikonharts vilken ger den dess höga slitstyrka och beständighet mot temperaturvariationer. Thermolack används till målning av exempelvis avgasrör, vattenledningar, motordelar, motorrum, elskåp och liknande objekt. Färgen är mycket elastisk och tål temperaturer upp till 300°C.

Stainless Steel är en akrylbaserad sprayfärg som är framtagen för att likna rostfritt stål. Färgen har en god vidhäftning på de flesta underlag och en hög torrhalt vilket ger en en bra täckförmåga. Färgen kan användas både inom- och utomhus.

Kromfärg är en akrylbaserad sprayfärg som är framtagen för att likna kromade ytor. Färgen har en god vidhäftning på de flesta underlag och en hög torrhalt vilket ger en en bra täckförmåga. Färgen kan användas både inom- och utomhus.