• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Command tavelkrokar och tavelfästen till upphängning av tavlor och bilder.

Här har vi självhäftande produkter för tavelupphängning på väggar. Command självhäftande tavelkrokar-, spik- och tavelfästen är smarta system för att montera tavlor, affischer, bilder och andra produkter på väggen. Produkterna kan användas på alla släta och hårda ytor och ger en mycket säker upphängning. Med Command kardborreband slipper man borra eller spika upp tavlorna och kan ta ner fästet utan att skada underliggande ytan. Våra självhäftande tavelkrokar fäster säkert på hårda ytor som målade betong- och gipsväggar, metall, plast, glas, kakel, släta och målade träytor, och målad tapet. Här har vi även 3M™ CLAW™ som är en metallkrok för gipsväggar. CLAW™ trycks enkelt fast med tummarna och kan bära mycket tunga objekt.

Kan man använda tavelkrokarna på gipsväggar och betongväggar? Ja det går utmärkt och ytan är behandlad. En obehandlad betongvägg är ingen bra yta då det måste vara slätt för att få en bra vidhäftning. Är betongsväggen spacklad, primad eller målad får man oftast en mycket bra vidhäftning. Med Command slipper man borra i betongväggen utan fäster tavelfästet direkt på väggen.

På vilka ytor kan man använda Command tavelfästen? Command ska användas på solida och hårda ytor som trä, målade ytor, kakel, glas, plexiglas, styv plast, rostfritt, aluminium och glasfiber. Man kan sätta Command på tapet men det finns en risk att tapeten skadas vid borttagning.