• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (147)1 2 3 Sista 100 per sida

Linoljefärg från Ottossons Färg, WIBO & Bifrost

Linoljefärg har en lång tradition i Sverige och används för att måla fasad, golv, snickerier, möbler, staket och mycket mer. I vårt sortiment hittar ni färger som är hantverksmässigt tillverkade av färgpigment och linolja av högsta kvalité. Vi har ett brett sortiment av olika kulörer för alla önskemål och krav. Linoljefärg har en lång tradition och är ett miljövänligt och hälsosamt färgval som har utmärkt åldringsegenskap och träskydd. Linoljefärg har en mycket hög täckförmåga och kulörstabilitet. Vi säljer linoljefärg till både målning av trä utvändigt och till målning av väggar, tak, golv och snickerier interiört. Vi saluför färger från Ottossons Färg, WIBO Färg och Bifrost linoljefärger för inomhusmålning.

Bifrost Linoljeemulsionsfärg: Finns i flera mjuka kulörer och är utvecklad för målning inomhus. Färgen torkar snabbt, är helmatt och ger en slitstark och tålig yta. Bifrost är framtagen för att vara ett miljövänligt och hälsosamt alternativ till dagens moderna akrylatfärger. Målarfärgen innehåller inga plaster, mjukgörare, nanopartiklar eller lösningsmedel. Bifrost används exemeplvis för att måla tapet, trä, spacklade ytor, glasfiberväv, metall, puts, sten, gipsskivor och tidigare målade ytor.

Ottosson Linoljefärg: Finns i flera klassiska kulörer och används främst som utomhusfärg eller snickerifärg men går utmärkt att använda inomhus. Ottossons linoljefärg ger en halvblank yta och har en bra vidhäftning mot de flesta sorters underlag. Linoljefärgerna från Ottosson är traditionellt tillverkade och innehåller främst kokt linolja och färgpigment. Alla Ottossons linoljefärger innehåller zinkvitt som ger färgen styrka och glans samtidigt som det skyddar mot beväxtning.