VISAR 1-50 (93)1 2 Sista 100 per sida

Linoljefärg för målning både inom- och utomhus

Linoljefärgerna i vårt sortiment är hantverksmässigt tillverkade och innehåller enbart färgpigment och linolja av högsta kvalitet. Vi har ett brett sortiment av olika kulörer för alla önskemål och krav. Linoljefärg har en lång tradition och är ett miljövänligt och hälsosamt färgval. Målarfärgerna har en mycket god täckförmåga och kulörstabilitet. Linoljefärg är en livfull färg som åldras vackert och skapar en intressant och intellektuell miljö. 

Bifrost Linoljeemulsionsfärg: Finns i flera mjuka kulörer och är utvecklad för målning inomhus. Färgen torkar snabbt, är helmatt och ger en slitstark och tålig yta. Bifrost är framtagen för att vara ett miljövänligt och hälsosamt alternativ till dagens moderna akrylatfärger. Målarfärgen innehåller inga plaster, mjukgörare, nanopartiklar eller lösningsmedel. Bifrost används exemeplvis för att måla tapet, trä, spacklade ytor, glasfiberväv, metall, puts, sten, gipsskivor och tidigare målade ytor.

Ottosson Linoljefärg: Finns i flera klassiska kulörer och används främst som utomhusfärg eller snickerifärg men går utmärkt att använda inomhus. Ottossons linoljefärg ger en halvblank yta och har en bra vidhäftning mot de flesta sorters underlag. Linoljefärgerna från Ottosson är traditionellt tillverkade och innehåller främst kokt linolja och färgpigment. Alla Ottossons linoljefärger innehåller zinkvitt som ger färgen styrka och glans samtidigt som det skyddar mot beväxtning.