• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Linoljefärg i gröna kulörer till både inom- och utomhusmåleri.

Linoljefärg i flera gröna nyanser för målning av väggar, golv, fasad, snickerier, fönster, dörrar m.m. De gröna kulörerna finns i flera olika nyanser som går från mörkgrönt till vitt med svag grön brytning. De ljusa kulörerna är populära till målning av väggar och golv inomhus medan de mörkare och mer kulörta färgerna används till fasadmålning, snickerier, möbler, fönster, dörrar, lister etc. Linoljefärg är ett utmärkt val om du önskar en lättmålad, miljövänlig färg med lång hållbarhet. Linoljefärg är dessutom billigt om man räknar m2/L.

Bifrost inomhusfärger: Är en serie miljövänliga linoljeemulsionsfärger framtagna som alternativ till akrylat och alkydoljefärger. Bifrost torkar snabbt och ger en helmatt yta med fin lyster och mycket god kulörstabilitet. Färgen kan målas på nästan alla typer av underlag (tapet, gips, spackel, tidigare målade ytor, metall, glas, trä) och är slitstark och tålig. Bifrost finns i flera relativt ljusa nyanser som är framtagna för att passa till vägg- och golvmålning.

Ottosson linoljefärg: Är traditionellt tillverkad linoljefärg som till största del innehåller kokt linolja, färgpigment och zinkoxid. Zinkoxid tillsätts i alla kulörer och ger färgen hårdhet och glans samtidigt som det skyddar mot mögelangrepp. De gröna kulörerna tillverkas bl.a. av kromoxidgrönt vilket är ett färgpigment med mycket god kulörbeständighet och täckförmåga. Ottossons färger används främst till målning av fasader, dörrar, fönster och möbler men går även utmärkt att använda till inomhusmåleri.