• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (65)1 2 Sista 100 per sida

Underlagsplattor till slipmaskiner och polermaskiner

Här har vi samplat produkter man behöver för slipning och polering med maskin. Underlagsplattor till slip- och polermaskiner från 3M, Flex och Mirka. För optimal hållbarhet och prestanda bör slipmaskinerna användas med underlagsplattor som tillhör maskinen.

Interface används vid slipning av profiler och strukturerade ytor. Interface har kardborrefäste på båda sidor och monteras mellan slippappret och maskinens underlagsplatta. Interface är en mjuk skumskiva som gör att man får en mjukare slipning som följer underlagets struktur bättre. Vi har flera sorters interface med olika hålbilder och hårdhet.

Pad Saver används vid slipning med Mirkas nätslipprodukter (Abranet, Abranet Ace, Autonet m.fl.) Pad Savern skyddar slipmaskinens underlagsplatta från slitage. Nätslipprodukterna har en tunn konstruktion vilket gör att slitaget på underlagsplattan blir större. Pad Savern har kardborrefäste på båda sidor och placeras mellan slipmaskinens underlagsplatta och slipmaterialet. En Pad Saver håller till mellan 20-50 slippapper.