• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Fiberrondeller till slipning av metall, stål, färg och komposit.

Fiberrondeller används tillsammans med vinkelslipmaskin för att slipa metall, aluminium, kolstål, mjukstål och rostfritt. Rondellerna kan även användas inom andra industrier för slipning av trä, färg, komposit och glasfiberarmerad plast. 

Fiberrondeller används inom metallindustri för att slipa, avverka, gradera och utjämna metall. Sliprondellerna är optimala att använda till slipning av svetsfogar, oxidering, ojämnheter, kantbrytning och till utjämning av metall. Dem används även till slipning av målarfärg, rost, trä, komposit, plast och andra ytor där man önskar en kraftig avverkning.

Cubitron II är en slipmineral från 3M med en överlägsen prestanda och hållbarhet. Cubitron II är precisionsformade slipmineraler som skär upp till två gånger så snabbt och upp till sex gånger längre jämfört med vanliga slipmineraler. De triangulära keramiska slipkornen skär i ytan vilket gör att man slipar kallare, längre, renare och får en snyggare finish. Inom industrin använder man Cubitron II för en bättre slipekonomi och bättre slipresultat.