• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Vit linoljefärg till målning inom- och utomhus.

Här har vi samlat alla helvita kulörer samt vita kulörer med svag ton av någon annan färgnyans. I sortimentet har vi färger specialtillverkade för målning av puts, tak, väggar, fasad och till generell målning av de flesta sorters underlag både inom- och utomhus.

WIBO Tak- och Väggfärg: Är en vattenspädbar linoljeemulsionsfärg speciellt framtagen för inomhusmålning av väggar och tak. Färgen är miljövänlig och innehåller inga farliga ämnen, plaster eller mjukgörare, torkar snabbt och har en mycket god täckförmåga. WIBO's tak- och väggfärg kan målas på de flesta sorters ytor inomhus och ger en matt yta. Färgfilmen blir inte statisk vilket gör att den inte drar åt sig damm och smuts, mycket lämpligt i skolor, på sjukhus eller i andra offentliga miljöer.

Ottossons Linoljefärg: Är traditionellt tillverkad linoljefärg för målning både inom- och utomhus. Vanligtvis använder man standardkulörerna till utomhusmålning och till snickerier och möbler men den går även utmärkt att använda inomhus. Utöver standardkulörerna har Ottosson även tagit fram en vit snickerifärg, matt inomhusfärg, inomhusgrundfärg och en vit putsfärg.

Bifrost linoljeemulsionsfärg: Är en matt inomhusfärg utvecklad för målning av väggar, tak och golv. Bifrost torkar snabbt, ger en stark och hållbar yta och har en mycket god vidhäftning på nästan alla sorters underlag. Bifrost är även ett mycket bra miljöval och är skonsam mot hälsan. Färgen innehåller inga plaster, mjukgörare, alkoholer, nanopartiklar eller syntetiska pigment utan är tillverkad av enbart naturliga och högkvalitativa råvaror.