• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Svart

De svarta sprayfärgerna tillhör storsäljarna och finns i flera olika nyanser och specialfärger. Sprayfärgerna har en hög torrhalt vilket ger en hög täckförmåga och slitstyrka. Produkterna är utvecklade för hantverkare och fackmän som ställer höga krav på användarvänlighet, slitstyrka och hållbarhet. Vidhäftningen är utmärkt på de flesta underlag, även på svåra material som plast, skumplast, polystyren och glas. Sprayfärgerna används både inom- och utomhus och har en mycket god beständighet mot fukt, UV-ljus, kemikalier och slitage.

Standardfärg finns i tre svarta nyanser. En standardsvart och två mjukare nyanser. Kulörerna följer RAL-systemet vilket är motsvarigheten till NCS i utlandet och inom industriell lackering. På produktsidan ser ni även kulörens RGB-kod. Sprayfärgen har en mycket god vidhäftning till trä, gips, tegel, metall, stål, järn, plast, glas, betong, glasfiber och sten och kan användas både inomhus och utomhus. ProSols sprayfärger är lätta att måla med och har en hög täckförmåga och ger ett fint spraymönster. Standardfärgerna ger en blank yta.

Sprayfärg AUTO finns i två helsvarta kulörer, en matt svart och en blank. Dessa färger har högre torrhalt och täckförmåga jämfört med standardkulörerna. Färgerna har extra god slitstyrka vilket lämpar sig särskillt bra till krävande applikationer. 

Thermolack högtemperatursfärg är en specialfärg baserad på silikonharts. Sprayfärgen tål höga temperaturer vilket gör den användbar till flera applikationer inom industri och bygg. Färgen har en utmärkt vidhäftning på metall, stål, järn, trä, betong, tegel, glas och sten. Thermolacken tål temperaturer upp till 300°C.

Rostux används som rostskyddsfärg på alla sorters metaller, stål, järn och plåt. Rostux är baserad på polyester vilket ger en extremt god beständighet mot slitage, kemikalier, temperaturer och lösningsmedel. Färgen fungerar som primer, filler och slutstrykningsfärg i ett.