• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (231)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Högpresterande slipmaskiner och polermaskiner.

Metallarbetare som håller i vinkelslip.

Maskiner från ledande fabrikat som Mirka, 3M, Flex och Speedheater. Vi säljer maskiner som uteslutande är utvecklade för yrkesanvändare. Våra maskiner är framtagna för maximal komfort, hållbarhet och prestanda. Vi gillar inte slit och släng, en bra maskin är alltid en ekonomiskt riktig investering och håller i många år. 

Paintpro saluför maskiner som används inom ytbehandlings- och ytbearbetningsindustrin. Vi har ett fullspäckat sortiment med slipmaskiner, vinkelslipar, betongslipar, färgborttagare och färgblandare. Produkter utvecklade för målare, snickare, byggarbetare, träindustri och allmän tillverkningsindustri.

Mirka är en ledande tillverkare av slipmaskiner och polermaskiner till bil-, båt-, komposit- och träindustri samt till måleri. Mirka har ledande produktmärken såsom Deros, Miro, PROS och Ceros. Mirka har ett komplett sortiment som består av både elektriska och tryckluftsdrivna slipmaskiner och polermaskiner.

Flex uppfann vinkelslipmaskinen 1954 och har därefter utökat sitt sortiment med slipmaskiner för alla behov. I Sverige är Flex främst känd för sin giraffslipmaskin som är yrkesmåleriets favoritmaskin vid slipning av väggar och tak. Flex är även mycket uppskattade för sina vinkelslipmaskiner, betongslipar, polermaskiner och färgblandare.

3M har ett litet men väldigt bra sortiment med excenterslipmaskiner och tryckluftsdrivna slipmaskiner utvecklade främst för industrin. 3Ms slipmaskiner har en mycket hög prestanda och tål hårda tag utan att gå sönder.