• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Linoljefärg till målning av trä, gips, tapet, metall, puts m.m.

Vackra blå kulörer till målning av väggar, trägolv, fasad, snickerier, möbler m.m. Koboltblå och Ultramarinblå är klassiska kulörer som använts inom möblermåleri i flera århundraden. En linoljefärgsmålad möbel har i princip oändlig hållbarhet och behåller sin fina lyster och kulör utan något avancerat underhåll. Linoljefärg är det bästa valet vid målning av trä då man får ett utmärkt skydd mot röta, UV-ljus och mögelangrepp.

Bifrost linoljeemulsionsfärg: Är ett mycket bra val i miljöer där man önskar en sund och hälsosam målarfärg samtidigt som man ställer höga krav på täckförmåga och slitstyrka. Bifrost är en linoljefärgsemulsion som har en mycket god vidhäftningsförmåga på de flesta ytor, även plast, glas och tidigare målade ytor. Vi har sex blå kulörer från Bifrost som är framtagna för att ge en behaglig känsla vid målning av väggar och golv. 

Ottosson linoljefärg: Är en traditionellt tillverkad linoljefärg som kan användas till målning både inom- och utomhus. Ottossons linoljefärg används vanligtvis till målning av fasad, snickerier och möbler men går även utmärkt att använda till måleriarbeten inomhus.