• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Rubbing för polering av bil, båt, lack och färg.

Här har vi medelgrova polermedel från Mirka och 3M. Proffsprodukter för bästa möjliga resultat vid polering av bilar, båtar, lastvagnar, flygplan, klarlacker och de flesta förekommande ytor inom industrin. Produkterna är utvecklade för snabb polering av ytor med medelgrova sliprepor (P1000 och finare) samt ytor med medelgrov eller liten oxidering. 

3M Fast Cut "grönkorken" är en högpresterande rubbing framtagen till alla sorters klarlacker och lacksystem. Fast Cut är även mycket populärt inom båtindustri och polerar snabbt en matt och repig yta till högglans. Fast Cut är första polersteget vid lackreparationer och efterföljs av Perfect-it III serien för optimal glans och prestanda. 

Mirka Polarshine 10 är ett medelgrovt polermedel som kan användas för polering i ett steg. Polarshine 10 är rubbing och polish i en flaska och är mycket effektivt till alla sorters ytor. Polarshine 10 är speciellt populär inom båtindustrin vid polering med Mirka Abralon.

Dessa produkter är ofta ett bra första steg vid polering om inte ytan är kraftigt oxiderad, defekt eller repig. Flera av dessa produkter ger direkt en högglansig ytan utan vidare behov av polering med finare polermedel. 3M's nya Perfect-it rubbing + vax är ett enstegspolermedel som innehåller både rubbing och vax, ett snabbt och effektivt sätt för polering av båten.