• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Golvraka till rengöring av dusch, badhall och verkstad.

PaintPro har ett komplett sortiment golvrakor för rengöring och applicering av färg och lack. Golvraka används traditionellt till vattenrakning i badhallar och duschrum men är numera standard på byggarbetsplatser för att rengöra golv. Golvrakorna har i många fall ersatt sopborsten då de skapar minimalt med damm i luften. Golvrakor används även inom måleri och industri för att sprida golvlack, golvfärg, flytspackel, golvmassor, tätskikt och primer. Valet av golvraka bestäms av vad det är man skall städa eller vilken typ av ytbehandling man skall göra. 

Golvrakorna av vitt eller rött naturgummi har utmärkt beständighet mot oljor, syror, alkalier och lösningsmedel och passar därför mycket bra till rengöring av verkstadsgolv och industrigolv samt till applicering av golvlack, primer och andra ytbehandlingsprodukterna. Golvrakorna med äkta naturgummi är också mycket slitstarka och hållbara och kritar inte av sig på samma sätt som gummirakorna. 

Gummirakorna är tillverkade av svart skumgummi och är inte lika slitstarka som golvrakorna av naturgummi men har ett fördelaktigare pris. Gummirakorna lämpar sig därför till vattenrakning i badhallar och duschrum samt till städarbeten på byggarbetsplatser.