• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Sandpapper med kardborrefäste till handslipstöd och slipklossar

Här har vi samlat slippapper med kardborrefäste som används vid slipning tillsammans med handslipstöd och slipverktyg med kardborreplatta. Gemensamt för alla produkter är att du kan få en dammfri arbetsmiljö om de används tillsammans med ett slipstöd med dammutsug. Genom att använda slippapper med kardborrefäste får du en bättre stabilitet vid sliparbetet och det går snabbare att byta slippapper. Mirka Abranet är ett unikt slipmaterial som avverkar snabbt och effektivt och som ger en mycket fint repmönster på de flesta material. Abranets unika nätstruktur gör att man kan använda den på maskiner och slipstöd från andra tillverkare.

70 x 198mm används vid slipning med Mirka Deco Sander tak- och väggslip, DEOS planslipmaskin, OS planslipmaskin 383CV, Mirka handslipstöd samt planslipmaskiner och handslipstöd från andra tillverkare. Detta slippapper passar vid slipning längs kanter och lister, minde väggytor, dörrar, karmar, kaross och snickerier. 

115 x 230mm används uteslutande vid slipning med handslipstöd med samma storlek på plattan. Detta slipstöd är utmärkt vid handslipning av karosser, paneler, dörrar och andra medelstora ytor. Även lämplig till konsument om man ska slipa väggar och önskar en dammfri arbetsmiljö.

80 x 230mm är utvecklad för att användas tillsammans med Mirka Handy. Handy är ett ergonomiskt slipstöd utvecklad för slipning av väggar, golv, dörrar och andra medelstora ytor. Optimalt för hemmafixare som vill ha en dammfri arbetsmiljö.

70 x 420mm används tillsammans med slipfilar. Slipfilarna används i regel inom komposit-, marin- eller bilindustri för att slipa mellanstora ytor. Slipfilarna har en avlång underlagsplatta vilket gör att man får en hög effekt och stor slipyta. Handslipstöden används i dubbelgrepp vilket ger extra kraft.

70 x 125mm används tillsammans med handslipstöd, planslipmaskiner, slipkloss Grip eller slipkloss PRO. Dessa papper är utvecklade för punktreparationer på fordon, snickerier, träindustri och andra mindre detaljarbeten.

75 x 100mm används tillsammans med planslipmaskiner. Denna storlek passar till mindre ytor och skadereparationer på fordon. Speciellt bra vid slipning av profiler och kanter. 

81 x 133mm används oftast vid bilskadereparationer och slipning inom komposit- och tillverkningsindustri. Storleken är utmärkt där man önskar en hög precision och på profiler. Sliparket används primärt tillsammans med planslipmaskiner men passar även vissa slipstöd.