• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Matta och blanka klarlacker. Snabb applicering och kort torktid.

Klarlack på sprayflaska för snabb applicering, perfekt finish och kort torktid. Klarlackerna används som topplack på målade ytor eller direkt på obehandlat trä, stål, metall, tegel eller sten. Klarlackerna ger inte bara en vacker blank eller matt glans utan skyddar den underliggande ytan mot UV-ljus, vatten, repor, smutsansamling, kemikalier, lösningsmedel och påväxt. Vi erbjuder flera olika sorters klarlacker för att optimera hållbarhet och resultat. Klarlackerna är enkla att applicera och ger en perfekt finish utan rinningar eller ränder.

2K Klarlack finns att köpa som matt eller blank. Tvåkomponentslacken ger en mycket stark yta som har en mycket god beständighet mot repor, kemikalier, nötning, lösningsmedel och UV-ljus. Vidhäftningen är mycket god mot både målade och omålade ytor. 2K-lacken används till exempelvis som topplack på fordon, lackering av maskiner och verktyg inom industri, industripaneler, balkar, utomhusmöbler, snickerier, motorrum, båtdetaljer och andra ytor där det förekommer extra högt slitage. 

Klarlack Standard är en universallack som finns i både matt och blank glans. Klarlacken är en enkomponent akrylbaserad lack som används som försegling av spraymålade ytor, bart trä, konventionellt målade ytor, sten, tegel och mycket mer. Klarlacken ger användaren god spraykontroll med minimal sprutdimma. Lacken ger en tålig och vacker yta som är beständig mot nötning, UV-ljus och fukt.

Zaponlack är en blank akrylbaserad klarlack som är utvecklad till lackering av metall, stål, järn, koppar, aluminium, tenn, järn och andra metaller. Metallacken skyddar mot oxidation, missfärgning, repor, fukt och UV-ljus. Klarlacken är lättapplicerad och torkar snabbt.

Fälgskyddslack är en klarlack med extra god beständighet mot repor, UV-ljus, fukt, olja och drivmedel. Fälgskyddslacken är en enkomponent transparent klarlack som används på fälgar och metall. Lacken motverkar smutsansamling och ger en vattenavvisande yta. Fälgskyddslacken är tänkt som ett sista tunt skikt efter lackeringen av fälgarna.

Isolationslack 1601 är en fukt- och vattentät klarlack som härdar till en flexibel och skyddande film med hög dielektrisk styrka. Isolationslacken används inom industri för att skydda metallytor, motordelar, stålkablar, muttrar, skruvar, bultar, verktyg, elskåp m.m. 

 • 440062-falgskyddslack-transparent-uv-talig-billack-spray

  Fälgskyddslack 400ml

  Klar lack för skydd av fälgar och metall. Utmärkt till skydd av järn, stål, rostfritt, aluminium, brons etc.
  90,00 kr
 • 2680061-2k-klarlack-spray-blank-spray-max-lack-bil-malade-ytor-metall.jpg

  Klarlack 2K Spray 400ml

  Finns i blank och matt. Tvåkomponent klarlack med mycket hög reptålighet, fuktbeständighet och kemikalieresistens.
  345,00 kr
  406,25 kr
 • 11460-klarlack-blank-spray-hagmans-malade-ytor-metall-tra-bilar.jpg

  Klarlack 1K Spray 400ml

  Finns i matt och blank. 400ml sprayflaska. Transparent lack för ytskydd, högre eller lägre glans bättre tålighet. UV-tålig. Till fordon, trä, möbler, skåpsluckor, lister, snickerier, skulpturer etc.
  123,75 kr