• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Slipstöd med utsug för en renare arbetsmiljö.

Slipklossar med dammutsug är effektiva hjälpmedel för den som slipar mycket i arbetet eller privat. Vi har ett stort sortiment av slipstöd från Mirka som kan kopplas ihop med dammsugare för en renare arbetsmiljö. Slipstöden används vid slipning av små- och medelstora ytor och finns i flera olika storlekar för olika ytor och profiler.

Slipstöden har en hålad underlagsplatta som låter dammet passera in till höljet där det sedan sugs ut till dammsugaren. Vi rekommenderar att man använder Mirkas nätslipprodukter för bästa slipresultat och prestanda. Alla slipstöd har kardborrefäste till slippappret. 

Deco Sander: är en tak- och väggslip utvecklad för yrkesmåleri och bygg. Deco Sander är perfekt vid slipning längs kanter och i hörn samt till små- och medelstora vägg- och takytor. Deco Sander har ett teleskopskaft med maxlängd på 2,3 meter vilket gör att man når väldigt höga höjder. 

Mirka Handy: passar perfekt till konsumenter som ska slipa spackel och målarfärg från väggar, golv, båtskrov och dörrar. Handy har en 80 x 230cm stor underlagsplatta vilket gör att man snabbt slipar stora ytor. Handy finns att köpa som kit med utsugsslang, slipstöd och Abranet slippapper.

Roundy: Är en liten smart slipkloss som används tillsammans med 150mm sliprondeller. Med Mirka Roundy slipar man effektivt plåtdetaljer, spackel, snickerier m.m.