• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (90)1 2 Sista 100 per sida

Batteridrivna- och tryckluftsdrivna andningsskydd, masker & visir.

3M's System med fläktassisterade och tryckluftsmatade friskluftsmasker garanterar ett konstant flöde av ren luft till andningsskyddet. Friskluftsmaskerna är framtagna för att ge användaren ett säkert skydd samtidigt som den sitter bekvämt mot huvudet. Med 3M's breda sortiment av friskluftsmasker kan vi erbjuda skydd till de flesta arbetsplatser där farliga luftföroreningar förekommer. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör till andningsskydden för specifika skyddbehov.

Fläktassisterande andningsskydd: Drivs av en fläktenhet på ryggen med utbytbara filter för olika skyddsnivåer. Fläktarna är lätta att bära och man justerar lätt luftflödet upp till andningsmasken. Med ett fläktassisterat andningsskydd får man en hög rörligthet vilket lämpar sig på verktstäder där man inte arbetar på en fast plats eller på arbetsplatser där man inte har tillgång till en tryckluftskompressor. Är du intresserad av ett fläktluftsdrivet andningssystem börjar du med att välja: 1. Batteridriven Fläktenhet (3M Jupiter eller 3M Versaflo), 2. Välj filter, batteri och bälte till fläkten. 3. Välj ansikts- och huvudskydd (3M Versaflo, S-Serie, M-Serie, Speedglas). 4. Välj andningsslang som skall gå mellan huvudskyddet och fläktenheten. 5. Välj eventuella tillbehör (hörselskydd, ögonskydd etc.)

Tryckluftsmatade andningsskydd: Drivs av en tryckluftskompressor som matar friskluft till en regulator som kontrollerar luftflödet upp till andningsskyddet. Regulatorerna från 3M är mycket lättanvända och varnar användaren vid lågt luftflöde. 3M har också två regulatorer som värmer eller kyler luften vid arbete i utsatta miljöer. För extra ren andningsluft kan man filtrera den ingående luften genom 3M AirCare som tar bort vatten, oljeaerosoler, partiklar och lukter. Är du intresserad av ett tryckluftsmatat andningsskydd börjar du urvalsprocessen med att välja: 1. regulator (3M Versaflo V-500E, V-100E eller V-200E) 2. Välj sedan vilket ansikts- och huvudskydd du behöver. 3. Välj andningsslang som går mellan andningsskyddet och regulatorn. 4. Välj tryckluftsslang, går mellan regulator och kompressor eller mellan regulator och 3M AirCare. 5. Välj kopplingar. 6. Välj eventuella tillbehör.