• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Brytsbladsknivar för hemmafixare och hantverkare.

Brytbladsknivar är universalverktyg som finns på de flesta arbetsplatser och hantverksbyxor. Brytbladsknivarna är smidiga att använda då det går snabbt att skjuta fram- och bak knivbladet vilket gör att dem kan ligga i byxfickan utan risk för skada. Knivarna används tillsammans med brytblad som man enkelt "bryter" för att få fram ett nytt vasst blad. Brytbladsknivarna finns i olika modeller för olika krav på stabilitet, hållbarhet och ergonomi. 

Olfa tillverkar de vassaste knivbladen och har brytknivar av mycket hög kvalité. Olfas knivar är ställbara i flera olika lägen och har metallhölje som gör konstruktionen stark och robust. 18mm kniven är utrustad med låshjul och krok för skrapning av exempelvis fogar. I kombination med Olfas vassa brytblad skär man snabbt och effektivt kartong, papper, plast, vinyl, plastfilm, textil och gips.

Brytbladskniv Ergo är utvecklad för yrkesmålare och hantverkare som önskar ett extra bra grepp. Kniven är klädd med gummiräfflor vilket ger ett extra bra grepp. ANZA brytkniv är ställbar i flera lägen och har ett metallhölje för extra hållbarhet. Kniven passar bra för att skära i papper, plast, kartong och folie. 

Brytbladskniv plast är vår billigaste brytkniv och är en populär kniv för lagerarbetare. Knivens främsta egenskap är att den är billig, man kan köpa flera knivar och sprida ut på ett lager för att veta att man alltid har en kniv i närheten. Kniven är ställbar i flera lägen och man byter enkelt dess blad. Använder man denna kniv med Olfas brytblad får man helt plötsligt en ganska bra kniv.

Brytbladskniv Basic Metall är en billig kniv med metallförstärkt huvud vilket ger en stabilare konstruktion. Metallhöljet gör att bladet sitter bättre och man får en bättre stabilitet. Kniven är en storsäljare till alla lager och hantverkare som förbrukar mycket knivar.