• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Skurnylon till rengöring av grovt- och fint smuts. Scotch-Brite dukarna har en överlägsen prestanda och hållbarhet.

Skurnylondukarna från 3M Scotch-Brite är kända för sin höga rengöringsförmåga och långa livslängd. Skurnylonen är med sin öppna konstruktion mycket flexibla och forslar effektivt bort smuts och partiklar från ytan man rengör. Skillnaden på Scotch-Brite dukar och "enklare" kvaliteter är att Scotch Brite dukarna har slipmineraler jämt fördelade i hela svampen vilket gör att rengöringsförmågan är hög under hela produktens livslängd.

Grön Scotch Brite skurnylonduk används vid rengöring av grov smuts. De tar snabbt och effektivt bort rost, ingrodd smuts, alger, mögel och vidbränd mat. De gröna skurnylonen används på t.ex. stål, plåt, trä, sten, betong, järn och andra hårda material.

Vit Scotch Brite skurduk används till rengöring av fina och ömtåliga ytor som plast, glas, keramik, rostfritt, aluminium, stål m.m. De vita Scotch brite dukarna innehåller inga slipmineraler vilket gör att de inte repar ömtåliga ytor som lack, keramik, krom, glas, plast och målade ytor. 

Doodlebug är ett effektivt rengöringssystem med Scotch vbrite skurblock och hållare. Doodlebug är ett universalsystem som används till rengöring av golv, tak, väggar, båtskrov och andra större ytor. 3M's skurblockhållare fäster i Doodlebug-skurblocken med ett piggsystem. 

Twist Lock skurblockshållare passar alla 3M Scotch brite dukar och andra skurnylondukar på marknaden. Hållaren har ett piggsystem som fäster duken på hållaren. Effektivt om man ska rengöra större ytor och vill få ett bättre grepp.