• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter

Målarroller till alla sorters ytor och färgsystem.

Med en målarroller täcker man snabbt stora ytor med färg. PaintPro erbjuder ett stort sortiment med rollers för att täcka in alla behov. Oavsätt färgsystem eller underlag har vi en roller som passar dig. När man ska välja roller ska man utgå från vilken sorts färg man använder och på vilket underlag man ska måla. Generellt ska man använda en långhårig roller till fasad-, vägg-, och takfärg och en korthårig roller till lackfärg, fernissa och ytor där man önskar en slät yta. Desto längre "lugglängd" en målarroller har desto mer färg håller den.

Valet av roller beror främst på vilken typ av yta man skall måla samt vilken slutfinish man önskar. I regel använder man en roller med lång lugg till grova ytor eller där man skall applicera tjocka lager med färg. Rollers med kort lugg används till släta ytor och där man önskar en slät ytfinish. Skum- och filtrollers används vanligtvis till målning med klarlack, lackfärg och andra färgsystem där man har höga finishkrav. Vid målning med lackfärg och klarlacker krävs det rollers av hög kvalitet som inte släpper ludd. 

Miniroller/elementroller används vid målning av mindre ytor där man önskar en god precision. Elementrollern lämpar sig mycket väl till målning av snickerier, möbler, båtskrov, längs lister och mindre tak- vägg och golvytor. 

Midirollers liknar elementrollers men har en större diameter vilket gör att arbetet går snabbare. Midirollers är lämpliga att använda till små- och mellanstora ytor där en maxiroller är för stor och minirollern inte är tillräckligt effektiv. Används exempelvis vid målning av båtskrov och mindre tak- vägg och golvytor. 

Maxirollers finns i flera bredder men används i regel för att måla stora ytor som golv, väggar och tak. Maxirollers håller mycket färg vilket gör att man snabbt målar stora ytor. Vi har flera olika sorters maxirollers för målning av exempelvis putsfasader, betong, trä, gipsskivor, betonggolv och andra tak- vägg och golvytor. 

 • 102710-miniroller-bla-pro-fil-tak-vaggfarg.jpg

  Miniroller Pro-Fil

  10cm bred. 18mm väv. Mycket hög kapacitet för att vara miniroller. Till alla tak och väggfärger.
  52,25 kr
 • 6111407-miniroller-magic-finish-skum

  Skumroller Magic Finish 10cm

  Rak i båda ändarna ger bättre åtkomst i hörn och profiler. Moltoprenskum ger högre färgupptagning och förbättrad slitstyrka.
  56,93 kr
 • Miniroller av hög kvalitet till tak och väggmålning.

  Miniroller Sonat ProFin

  10-15cm. 10mm väv. Hög färgupptagning, ger en slät yta. Till väggfärg, takfärg och golvfärg. Luddfri och skvättfri.
  64,21 kr
 • Miniroller av hög kvalitet till tak och väggmålning.

  Miniroller Sonat Poly

  10-15cm. 12mm polyesterväv för hög färgupptagning. Ger en medelgrov gräng. Till takfärg, väggfärg, dammbindare, lim, primer m.m.
  41,53 kr
 • Liten roller som har hög täckförmåga och hög kapacitet.

  Miniroller Microfilt 5mm

  10-15cm. Lackroller med 5mm väv. Extremt slitstark och tät. Till alla sorters lackfärger, epoxi, polyuretan, linoljefärg och klarlack.
  60,36 kr
 • Miniroller med extra hög färgupptagning för effektivt arbete.

  Miniroller Microskum

  5-10cm. Unik skumroller med riven yta för bättre slitstyrka, finish och färgupptagning. Till lackering och målning med lackfärg och polyuretanlack..
  67,93 kr
 • Liten roller till tvåkomponentsfärg.

  Miniroller Texron

  10-15cm. 13mm nylonväv, luddfri, extra slitstark. Till epoxiprimer, rostskyddsfärg, metallfärg, bottenfärg och polyuretan.
  41,53 kr
 • Miniroller av hög kvalitet till tak och väggmålning.

  Miniroller Industri

  10-15cm. 13mm väv av nylon. Lämplig till rostskyddsmålning, plåtfärg, epoxiprimer, bottenfärg, polyuretan m.m.
  20,76 kr
 • Liten elementroller som.ger en slät och fin yta.

  Filtroller Sonat

  10-15cm. 5mm väv. Ger en slät yta. Till klarlack, lackfärg, bottenfärg och golvlack.
  41,53 kr
 • Miniroller av hög kvalitet till tak och väggmålning.

  Fasadroller Girpaint

  5-16cm. 12mm väv, extra slitstark. Lämplig vid målning av grova ytor som trä, betong, tegel och puts. Även innertak och vägg. Hög färgupptagning.
  49,09 kr
 • Miniroller av lammull med hög färgupptagning.

  Lammullsroller

  10cm. 18-22mm väv. Extra hög färgupptagning, naturmaterial, handsydd. För alla vattenbaserade färger.
  109,45 kr