• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Lamellrondell, slipstift och grovrengörare från 3M och Mirka.

Här har vi samlat produkter för krävande sliparbeten inom industri och hantverk. Produkter som främst används till slipning av metall och stål men som även används för att ta bort grova beläggningar, färg, trä och mycket mer. Slipprodukterna från Mirka och 3M är utvecklade för att slipa snabbt, länge, effektivt och för att ge en bra slipyta. 

Lamellrondeller: Används tillsammans med vinkelslipmaskin. Lamellrondellerna används inom industrin för att slipa metall, rostfritt, aluminium, stål, kolstål och järn. Lamellrondellerna kan även användas för att slipa färg, plast, komposit och trä. 

Grovrengörare: Är ett samlingsnamn för produkter man använder vid borttagning av tjocka beläggningar, färg, rost, lim, rost och liknande material. Grovrengörarna är tillverkade av Scotch Brite material för optimal hållbarhet, jämnhet och finish.

Fiberrondeller: Används främst till grovslipning av metall, stål, aluminium och rostfritt. Fiberrondellerna används tillsammans med stödplatta och vinkelslip och avverkar snabbt och effektivt flera sorters ytor. Fiberrondellerna passar alla användningsområden där man önskar en snabb och effektiv avverkning.

Borstrondeller: Är en modern variant av stålborstar. De tar snabbt bort färg, rost, ytföroreningar, oxider, svetsmärken och lim från flera sorters ytor. De impregnerade borstfibrerna slipar effektivt och snabbt och håller en jämn prestanda under hela produktens livslängd. De flexibla borstfibrerna passar utmärkt till plana och profilerade ytor.

Slipstift: Används tillsammans med rakslip eller borrmaskin. Slipstiften finns med olika material som exempelvis lamell, nylon och Scotch Brite. De används till polering, rengöring och ytpreparering av främst metall men även färg, trä och plast.