• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Slipklossar och slipverktyg

Slipklossar och slipstöd för effektiv och snabb slipning av vägg, tak, golv, snickerier, möbler, bildetaljer m.m. Ett bra slipstöd gör sliparbetet lättare och effektivare. Dessa hjälpmedel är tillverkade av robusta material för bästa hållbarhet och effektivitet.

Ledbart och fast slipverktyg: Är effektiva tillbehör vid slipning av tak, vägg, båtskrov och andra större ytor. Det ledbara slipverktyget passar bra vid slipning av färg och spackel på väggar. Sliphandtag "Fast" används vid slipning av mindre väggar, båtskrov, dörrar m.m. Slipverktygen används med vanliga slippapper och fäster med två metallskenor som trycker fast pappret. 230 x 140mm papper har optimal passform.

Aquastar: är en dubbelsidig slipkloss med en mjuk och en hård sida. Speciellt framtagen för slipning med Aquastar slippapper. Kan användas till både torr och våtslipning. Slipklossen är optimal vid slipning av mindre ytor som har både plana och profilerade ytor.

77mm handslipkloss: används tillsammans med 77mm sliprondeller med kardborrefäste. Lämplig att använda vid exempelvis lackreparationer och slipning av mindre ytor.

31mm handslipstöd sliprosor: används vid slipning med sliprosor vid reparation av lackskador och andra smådeffekter. Slipstöden har kardborrefäste på ena sidan och PSA fäste på andra sidan för självhäftande sliprondeller.