• Snabba leveranser
 • Billig frakt
 • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Epoxifärg till målning av betong, trä, metall och byggmaterial.

Tvåkomponent epoxifärg till målning av betong, asfalt, metall, gips, trä och flera andra ytor. Det överlägset största området för epoxifärg är till målning av industrigolv, epoxi har dock en mycket god vidhäftning till de flesta material och kan användas till mycket. Epoxifärgerna har en överlägsen slitstyrka, hållbarhet och beständighet mot kemikalier och lösningsmedel och används med fördel i utrymmen där det krävs en extra slitstark och tålig beläggning.

NM Golv 50 är en vattenbaserad tvåkomponent epoxifärg med extrem vidhäftning till betong, kakel, klinker, asfalt och andra keramiska material. NM Golv 50 är utvecklad för både yrkesanvändare och gör-det-självare, produkten är lätt att hantera och ger en hållbar och slitstark beläggning. NM Golv 50 används till målning av betonggolv, garage, källare, förråd, trappor, maskiner och mycket mer. Färgen används både inomhus och utomhus. NM Golv 50 finns i en poolblå kulör som är mycket populär vid målning av bassänger och pooler.

NM Stålprimer 270 är en högpresterande lösningsmedelsburen tvåkomponent epoxi som används till rostskyddsmålning av stål, järn och metall. Stålprimern innehåller rostskyddande järnoxider och skapar ett helt tätt ytskikt vilket förhindrar korrosion.

NM Efterlys 779 är en självlysande tvåkomponent epoxifärg som används till målning av golvlinjer, kantlinjer, pilmarkeringar eller utrymningsmärken. Färgen har en kraftig fluorescerande effekt i mörker.

NM Vägg 2000 är en tvåkomponent epoxi utvecklad för målning av väggar. Färgen används i miljöer där det ställs höga krav på mekanisk hållfasthet och renlighet. NM Vägg 2000 bildar ett tätt och fogfritt ytskikt vilket underlättar vid rengöring. Färgen används vid målning av exempelvis bagerier, slakterier, sjukhus, laboratorier, djurstallar, källare, industriväggar m.m.

Poolfärg: NM Golv 50 epoxifärg finns även i en poolblå kulör. Färgen är utvecklad för målning av pooler och har utmärkt slitage- och kemikaliebeständighet. När man målar med poolfärg är det viktigt att färgen härdar ordentligt innan man fyller poolen med vatten. 

 • 38841-fargsand-till-epoxi-garage-trappor-morkgra.jpg

  Färgsand

  Sand för att blanda med epoxi. För att göra hjulspår i garage, renovera gamla betongtrappor, halkskydd, slitskydd etc. Finns i ljusgrå och mörkgrå
  657,25 kr
 • 39201-hjulspar-garage-epoxy-dubbdack.jpg

  Hjulspår Garage

  Måla hjulspår i garaget. Finns i ljusgrå och mörkgrå. Tjockfilmslack och sand appliceras enkelt på målade garagegolv. Skyddar från slitage av dubbdäck och däck.
  2.513,50 kr
 • Stor burk med slitstark epoxigolvfärg.

  Golvfärg NM 50 Super Epoxifärg

  Extremt stark vattenbaserad epoxi. Lätt att måla. Till betonggolv, pool, trä, trappor, tegel, kakel, klinker och keramiska ytor. Diffusionsöppen och kemikaliebeständig.
  1.119,05 kr
 • nm golv 40 högblank och slitstark epoxifärg till betong, tegel, trä, metall och plastmattor

  NM Golv 40 Epoxifärg

  Högblank lösningsmedelsfri 2-k epoxifärg. Tjockfilmsfärg. Kan spacklas, rollas eller penselstrykas. 100% torrhalt. Extra hög tryckhållfasthet.
  1.863,36 kr
 • Boldsparr från nils malmgren. boldsparr ar en tvakomponent epoxiplast som ger batskrovet ett vattentatt skikt for att motverka boldpest. epoxifargen finns i svart, vitt, rott och blatt.

  NM Böldspärr FS 023

  2-komponent epoxiprimer som används som böldspärr, primer och bottenfärg i sötvatten. 100% torrhalt. Högblank. Flera kulörer. Kemikalitetålig, vattentät.
  1.130,06 kr
 • Tvåkomponent, epoxibaserad, lösningsmedelsburen rostskyddsfärg för ytbehandling av stål och aluminium. Rostskyddsfärgen har en extrem hållbarhet och korrossionsskydd.

  NM Stålprimer 270 Rostskyddsfärg

  Epoxiprimer för målning av stål, metall, aluminium, plåt m.m. 92% torrhalt, innehåller rostskyddspigment. Blir helt tät och mycket hård. Övermålningsbar med 1K och 2K.
  356,35 kr
 • VTKITLACK-M-verktygspaket-epoxilack-tvakomponent-golvlack

  Golvlackpaket

  Till Betonglack 200, Epoxilack 415, Stålprimer 270, Polycoat, Golv 40, NM Böldspärr, Grundering 560A, NM Vägg. Även för golvolja, hårdvaxolj
  572,64 kr
 • VTKIT50-M-mlarkit-epoximalning

  Målarkit Golv 50

  Specialroller för vattenburen epoxi. Till Golv 50, BP 50 Super & Paint-AP. Allt som behövs för golvmålningen.
  438,38 kr