• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Polish och vaxer till bil, båt, lack, färg, metall m.m.

Här har vi samlat alla ultrafina polermedel och vaxer, produkter som används i sista steget i polerprocessen. Med dessa produkter får man lätt en högblank finish och en skyddande yta. Vaxerna är till för att försegla den polerade ytan och ge en högblank finish. Vaxerna från 3M och Mirka är lätta att använda och ger ett långvarigt skydd.

3M's Perfect-it fina och medelgrova polermedel med vax är framtaget speciellt för polering av gelcoat. Produkterna är utvecklade för polering i ett steg vilket sparar både tid och pengar. Är ytan repig och oxiderad polerar man med det medelgrova polermedlet. Vill man bara få en lättare uppfräschning polerar man med det fina polermedlet. Båda produkterna innehåller vax som ger en blank och skyddande hinna. 

Mirkas Liquid Nano Vax är ett lättflytande vax som används till vaxning av bil och båt. Vaxet kan användas på de flesta underlag som exempelvis klarlack, repfri klarlack, gelcoat, metall, topcoat, gelcoat och glasfiber. Nanovaxet appliceras med maskin eller för hand.

3M har flera sorters vaxer för polering av bil, båt och alla andra förekommande ytor inom industri och hantverk. 3M Perfect-it Boat Wax är speciell framtaget för Perfect-it systemet och är optimerat för vaxning av gelcoat.