• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Tak- och väggslipmaskiner från Mirka och Flex

Giraffslipmaskiner elller väggslipmaskiner karakteriseras av sin långa hals och stora runda sliphuvud. Slipmaskinerna används främst av målari och byggindustrin men är en bra investering för gör-det-självare som ofta renoverar. En giraffslipmaskin används främst för att slipa spackel, trä, gipsskivor och färg på vägg och tak. Maskinernas långa hals ger en mycket god åtkomst på annars svåråtkomliga utrymmen vilket ökar effektiviteten samtidigt som slitaget på axlar och rygg minskar. 

Mirka Miro är en mycket prisvärd tak- och väggslipmaskin som har en lätt konstruktion och motor med hög prestanda. Miro kan kopplas på dammsugare vilket ger en näst intil dammfri arbetsmiljö. Mirka Miro finns med både kort och långt skaft. 

Flex "Giraffslipar" är tak- och väggslipmaskiner som med sin arbetsvänliga design och höga prestanda blivit favoriter inom måleri- och byggbranschen. Giraffsliparna har en ergonomisk design och mycket effektivt sliphuvud. GE5R har en öppen kåpa vilket underlättar vid slipning längs hörn och kanter.