• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Tvättmedel för båt, bil och flera andra ytor.

Tvättmedel för bil-, båt- och flera andra ytor som förekommer inom industri, bygg och fritid. Högpresterande produkter som underlättar rengöringen av lackerade och målade ytor. För att uppnå ett bra slutresultat krävs det att ytan är väl rengjord och preparerad före polering och ytbehandling. Ett bra rengöringsmedel gör att arbetet går lätt och snabbt samtidigt som resultatet blir bättre. 

3M's båttvättmedel Perfect-it är utvecklat för rengöring av gelcoat. Tvättmedlet är optimalt för båtägare och tillverkningsindustri och ger snabbt en ren yta. Båtrengöringsmedlet används till rengöring före polering men också för generellt underhåll under säsong. Det skummade rengöringsmedlet motverkar att man tvättar bort vaxet. 

3M Marine vinylrengörare rengör och vårdar vinyl, läder, gummi och plast. Effektivt rengöringsmedel till sittdynor, stolar och detaljer på båten och andra plastytor. Vinylrengöraren tar bort ingrodd smuts och polerar upp glansen. 

Till rengöring av glas, plexiglas och spegelglas på fordon och båtar är 3M glasputs det bästa valet. Det skummade sprayet stannar kvar på ytan vilket underlättar rengöringen. Glasputsen lämnar inga ränder och skadar inte lack eller polerade ytor. Kan även användas på vinyl.