• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Kontaktlim till limning av plast och gummi.

Plast- och gummimaterial är ofta svårlimmade vilket gör att det ställs höga krav på limmets egenskaper för en hållbar och stark fog. 3M's sortiment med plastlim och gummilim är speciellt framtagna för olika sorters plaster och gummimaterial. Det som utmärker limmerna är den höga styrkan, korta torktiden och det breda användningsområdet. 3M's kontaktlimmer tål dessutom exponering av de flesta lösningsmedel, kemikalier, vatten och klarar av höga temperaturer.

Plast- och gummilimmerna används för att limma plast och gummi mot sig själv eller mot andra material. Limmerna fungerar som konventionella kontaktlimmer och kan användas på flera andra material. 

Plastlim 1099: Speciellt framtagen till limning av vinyl (flexibel, mjukgjord och förstärkt), ABS, nylon, fenol, polykarbonat och polyesterfilm.

Plastlim 4693: Universaltlim som kan användas flera olika sorters plaster. Limmar ABS, acetal, akryl, epoxi, cellulosaacetat, nylon, fenol, polykarbonat, polyester (glasfiber), polyesterfilm, polyeten, polypropen, styren och hård vinyl.

Gummilim 847: Till polysulfid, polyuretan och nitrilgummi.

Gummilim 1300L: Mångsidigt gummilim till butyl, hypalon, neopren, nitril, SBR och naturgummi.

Gummilim 4799: Speciellt framtaget till EPDM-gummi och SBR.