• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Tvåkomponent epoxispackel

Här har vi samlat olika sorters tvåkomponent epoxispackel. Epoxispackel är det optimala valet där man behöver en mycket stark och hållbar lagning och avjämning. Vi har flera olika spackelmassor för att optimera hållbarhet och funktion. Spackelmassorna torkar snabbt och ger en hållbar fog som tål hög mekanisk belastning, vatten, kemikalier och lösningsmedel.

NM Epoxispackel 205 och 206 Lätt är optimala vid större spacklingsarbeten och vid lagningar av större skador. Spackelmassorna är lämpliga vid reparationer av sprickor och håligheter i betonggolv, betongelement, trappor, väggar, båtskrov m.m. 205 och 206 har en mycket god vidhäftning på nästan alla sorters underlag. Spackelmassorna kan även användas till kemisk förankring av objekt i exempelvis betonggolv.

NM Epoxispackel Elastic 705 är ett extremt elastiskt spackel som lämpar sig till spackling av rörelsefogar och andra ytor där man behöver en fog som kan ta stora rörelser. Spackelmassan kan exempelvis användas för att spackla/foga/täta skarvar och fogar på fartyg och fritidsbåtar och rörelsefogar mellan olika byggelement. Spacklet kan töja sig upp till 50% vid 20°C.

NM Epoxispackel 210 är ett mycket starkt, snabbtorkande och hållbart spackel som används till generella reparationer inom bygg, marin och industri. Spacklet kan användas som både konventionellt spackel och som ifyllande lim vid fastsättning av exempelvis byggnadsdelar i betongelement. Spacklet används även till avjämningar på båtskrov, snickerier, metall, karosser, betong m.m.