• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Finkorniga polermedel för sista steg före försegling/vaxning.

Med finrubbing avser vi finkorniga polermedel från Mirka och 3M som används som ett sista steg i polerprocessen eller för att polera högglans på ytor i god kondition. Dessa polermedel polerar upp en högglansig yta och tar bort eventuella smårepor, hologram och polerrosor. Dessa polermedel används efter polering med rubbing eller grovrubbing eller som ett första polersteg på lack och gelcoat där ytan har mindre repor eller defekter. Här hittar vi polerprodukter som är speciellt bra till mörka lacker och mörk gelcoat då de tar bort hologram och ger en perfekt blank yta. För mer information läs nedan eller på respektive produktsida.

Polarshine 5 är ett ultrafint polermedel som används för yrkesmässig polering av fordonslacker och gelcoat. Detta polermedel är utvecklat specifikt till mörka lacker och gelcoat och tar bort ojämnheter, hologram och polerrosor och lämnar en spegelblank yta. Polarshine 5 är vattenbaserat och silikonfritt och är enkelt att polera med då det håller sig fuktigt under hela processen. Tar bort sliprepor från P2000 eller finare.

Polarshine 8 är ett ultrafint polermedel som tar bort sliprepor från P2500 eller finare. Detta polermedel används för att fräscha upp lacker eller som ett sista steg i poleringen. Utmärkt till båtar med mörkt skrov eller till både 1k och 2k lacker och klarlack. 

3M Perfect-it III Extra Fine Plus "gulkorken" används som steg 2 i polerprocessen vid rekonditionering av lack. Steg 1 är grovrubbing med Fast Cut "grönkorken". Gulkorken tar bort kvarvarande sliprepor och ger en djup högglansig yta utan repor och defekter. Polerprodukterna i 3M's perfect-it serie är populära då de är dryga, håller sig fuktiga länge, är lätta att torka av och ger snabbt en högglansig yta.

3M Perfect-it Ultrafine "blåkorken" är utvecklad som ett sista steg i polerprocessen med Perfect-it. Den är framtagen för att ta bort hologram och sliprosor som uppstår vid poleringen. Blåkorken ger ytan den perfekta finishen och är speciellt att rekommendera på alla mörka billacker och på mörk gelcoat.