Finkorniga polermedel för sista steg före försegling/vaxning.

Med finrubbing avser vi finkorniga polermedel som används som ett sista steg i polerprocessen eller för att polera upp högglans på ytor i god kondition. Dessa polermedel polerar upp en högglansig yta och tar bort eventuella smårepor, hologram och polerrosor.

3M Perfect-it III Extra Fine Plus "gulkorken" används som steg 2 i polerprocessen vid rekonditionering av lack. Steg 1 är grovrubbing med Fast Cut "grönkorken". Gulkorken tar bort kvarvarande sliprepor och ger en djup högglansig yta utan repor och defekter. Polerprodukterna i 3M's perfect-it serie är populära då de är dryga, håller sig fuktiga länge, är lätta att torka av och ger snabbt en högglansig yta.

3M Perfect-it Ultrafine "blåkorken" är utvecklad som ett sista steg i polerprocessen med Perfect-it. Den är framtagen för att ta bort hologram och sliprosor som uppstår vid poleringen. Blåkorken ger ytan den perfekta finishen och är speciellt att rekommendera på alla mörka billacker och på mörk gelcoat.

Mirka's Polarshine serie är utvecklad för professionella användare som ställer krav på prestanda och användarvänlighet. Produkterna är utvecklade för användning tillsammans med Mirkas högpresterande slipprodukter och kan användas på alla sorters klarlacker, lacksystem, gelcoat och industriellt målade ytor.