• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-50 (154)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Rep, beslag, bostar, mattor, städ och rengöringsprodukter för industri och konsument

3m-rengöring

Har har vi samlat produkter för rengöring av industrilokaler, maskiner, verktyg, lagerhallar, storkök, badhallar, laboratorier och till allmän rengöring av ytor både i hemmet, på kontoret eller i verkstaden. Vi har entrémattor för offentliga miljöer och avlastningsmattor för industri och detaljhandel. I denna kategori har vi även samlat vårt stora sortiment av rep, snöre, förtöjningstampar och linor för sjöfart, fiskeri, segling, lantbruk och hobby. Här hittar man även ett stort sortiment av kulturbeslag samt borstar för rengöring och industri.

Vi erbjuder ett smalt med mycket effektivt sortiment av rengöringsmedel. Vi har linoljesåpa och brunsåpa som är både miljövänligt och mycket effektivt. Såpa är utmärkt vid rengöring av altanen och utemöbler men är också mycket bra på att lösa fett, olja och tjära från händer och verktyg. Våra rengöringssprayer från 3M erbjuder en överlägsen prestanda och effektivitet vid rengöring av mycket svåra fläckar.

Vi har ett smalt med högkvalitativt sortiment av entrémattor, ståmattor, avlastningsmattor och ergonomiska mattor från 3M. Mattor som är skonsama mot kroppen samtidigt som de minimerar smuts och bakteriespridning i lokalerna.