VISAR 1-50 (427)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Rengöringsprodukter, städmaterial och mattor till konsument, industri och kontor.

3m-rengöring

Har har vi samlat produkter för rengöring av industrilokaler, maskiner, verktyg, lagerhallar, storkök, badhallar, laboratorier och till allmän rengöring av ytor både i hemmet, på kontoret eller i verkstaden. Produkterna håller högsta kvalitet och är utvecklade för att klara långa och hårda arbetspass. Rengöring är inte roligt men med bra produkter går arbetet snabbare och blir bättre. 

Vi erbjuder ett smalt med mycket effektivt sortiment av rengöringsmedel. Vi har linoljesåpa och brunsåpa som är både miljövänligt och mycket effektivt. Såpa är utmärkt vid rengöring av altanen och utemöbler men är också mycket bra på att lösa fett, olja och tjära från händer och verktyg. Våra rengöringssprayer från 3M erbjuder en överlägsen prestanda och effektivitet vid rengöring av mycket svåra fläckar.

Vi har ett smalt med högkvalitativt sortiment av entrémattor, ståmattor, avlastningsmattor och ergonomiska mattor från 3M. Mattor som är skonsama mot kroppen samtidigt som de minimerar smuts och bakteriespridning i lokalerna. 

Ni navigerar till de olika produktkategorierna i vänstermenyn. Under varje kategori och produkt finns det information ner på detaljnivå.