• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms
VISAR 1-30 (32)1 2 Sista 100 per sida

Sliphandtag och slipstöd för effektivare slipning.

Slipverktyg (slipkloss, slipstöd, sliphandtag) är hjälpmedel för att underlätta sliparbetet och ge en bättre arbetsergonomi. Slipar man regelbundet eller har ett större måleriprojekt är det värt att investera i ett bra slipstöd. Vi har flera olika sorters slipstöd med olika storlek på plattorna, fästsystem, handtag samt med eller utan dammutsug. För professionellt måleri har vi bl.a Deco Sander som är ett förlängningsbart slipstöd som kan kopplas till dammsugare för dammfri arbetsmiljö

Med utsug Handslipstöd som kan kopplas till industridammsugare för att få en dammfri slipning och arbetsmiljö. Dammfri slipning ger inte bara en bättre arbetsmiljö utan ökar slippapprets effektivitet och hållbarhet och ger användaren bättre sikt över arbetsytan. Dessa slipstöd har underlagsplattor med kardborre vilket underlättar bytet av slipmaterial.

Utan utsug Här hittar vi klassiska slipverktyg som "slipkork", ledbart slipverktyg och fast slipverktyg. Klassiska produkter konsumenter använder till slipning av snickerier, väggar, tak, golv och möbler. Vi har även flera specialprodukter för slipning med exempelvis sliprosor, sliprondeller och ergonomiska slipklossar. Några av slipstöden har kardborrefäste för snabbt och lätt byte av slippapper.