• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Kapskivor till betong, sten, kakel, klinker, tegel m.m.

Diamantkapskivor används för att kapa hårda material som betong, sten, marmor, armerad betong, kakel, klinker, keramik och liknande. Diamantklingorna används tillsammans med vinkelslip och ger ett snyggt snitt i material som annars är svåra att kapa. Vid arbeten med svåra material som marmor och kakel är det viktigt att man använder kapskiva av hög kvalitet för att få ett snyggt snitt och minskad risk för sprickbildning. Mirka Diamond kapar snabbt och effektivt och håller nere yttemperaturen för ett snyggare resultat.

Mirka Diamond TWF har en slät bana vilket passar bäst till "ömtåligare" material som kakel, klinker, marmor och keramik. Den släta banan gör att man skär i underlaget vilket ger ett snyggare snitt och mindre risk för sprickbildning. 

Mirka Diamond SE är en segmenterad kapskiva för extra hög kapacitet. Segmenten i diamantkapskivan gör att man "slår" och bearbetar materialet mer jämfört med en kapskiva med en slät bana. Kapskivan används vid kapning av betong, tegel och natursten. 

Mirka Diamond TR är en diamantkapskiva med "turbobana". Turbobanan ger en medelhög avverkning på flera sorters material. TR passar vid kapning av armerad betong, trädgårdsplattor, tegel, natursten och betong. Snittet blir snyggare jämfört med en segmenterad klinga men avverkningen är något långsammare.