• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Paintpro kontaktuppgifter.

Kontakt:

Har ni frågor om oss eller om våra produkter är ni välkomna att kontakta oss på PaintPro. Har vi inte möjlighet att svara återkommer vi snarast möjligt. Vi försöker att svara på alla e-mail-förfrågningar inom 24 timmar.

E-mail: info@paintpro.se

Frågor: Har man frågor om våra produkter skickas frågan per e-mail till info@paintpro.se

Öppettid: 08.00 - 14.00

Telefon: 031-225599

Retur: Mottagaren ansvarar för retur tillbaka till oss. Ska vi boka retur tar vi en avgift på 150kr inklusive moms. Vid retur är det viktigt att man säkerställer att paketet skickas direkt till oss och inte till något ombud. Vid retur med PostNord måste man boka företagspaket på minst 3kg eller skicka per post (ej rekommenderat)

Order: Är ni ett företag och vill beställa av oss utan att handla genom Klarna går det givetvis bra. Under förutsättning att vi godkänner er efter kreditkontroll får man handla mot 30-dagars faktura. Skicka en inköpsorder till vår ordermail order@paintpro.se. Vi behandlar ordern som om ni lagt den på webshoppen. Frakt tillkommer enligt fraktvillkor. Följande information skall finnas med på ordern. Arikelnummer, benämning och antal. Namn/företag, person/organisationsnummer, leveransadress, fakturaadress, telefonnummer, referens, inköpsnummer, leveranssätt.