• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Paintpro kontaktuppgifter.

Kontakt:

Har ni frågor om oss eller om våra produkter är ni välkomna att kontakta oss på PaintPro. Har vi inte möjlighet att svara återkommer vi snarast möjligt. Vi försöker att svara på alla e-mail-förfrågningar inom 24 timmar.

E-mail: info@paintpro.se

Telefon: 031-225599

Order: Är ni ett företag och vill beställa av oss utan att handla genom Klarna går det givetvis bra. Under förutsättning att vi godkänner er efter kreditkontroll får man handla mot 30-dagars faktura. Skicka en inköpsorder till vår ordermail order@paintpro.se. Vi behandlar ordern som om ni lagt den på webshoppen. Frakt tillkommer enligt fraktvillkor. Följande information skall finnas med på ordern. Arikelnummer, benämning och antal. Namn/företag, person/organisationsnummer, leveransadress, fakturaadress, telefonnummer, referens, inköpsnummer, leveranssätt.  

Leverantörer:

Vi är alltid intresserade av nya innovativa produkter inom de områden vi verkar inom. Har ni en produkt du tror kan passa oss är ni välkommen att presentera ert företag och den eller de produkter ni tror kan passa oss. Skicka ett e-mail till info@paintpro.se med information om ditt företag samt de produkter ni önskar marknadsföra.