• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Markeringsfärg och fluorescerande sprayfärg.

Markeringsfärg och självlysande sprayfärg i flera olika kulörer. Märkfärgerna används för att öka synlighet, markera objekt, färgkodning, avspärrningar och temporära linjer. Markeringsfärgerna är snabbtorkande enkomponent akrylfärg som kan användas på de flesta ytor både inom- och utomhus. Färgen är mycket dryg och täcker upp till 4-5 m2 per sprayflaska. Färgpigmenten har god UV-stabilitet för att ge bra synlighet under lång tid. 

Markeringsfärg finns i kulörerna blått, gult, rött och vitt. Färgen är akrylbaserad och har en god vidhäftning mot sten, asfalt, betong, tegel, trä, plastfilm, glas och mycket mer. Märkfärgen är lätt att applicera och levererar en jämt flöde med exakt spraykontroll. För att vara en markeringsfärg har ProSols sprayfärg en mycket hög torrhalt vilket gör att man får ut ca 5 m2 per 600ml sprayflaska.

Fluorescerande sprayfärg används om man önskar extra synlighet i mörker. De självlysande sprayfärgerna absorberar ljus och elektromagnetisk strålning under dagtid och emitterar sedan ljus vid exponering av UV-strålar. Den självlysande färgen används exempelvis för att öka synligheten av fordon, släpvagnar, fälgar, arbetsbodar, skyltar och till markering av golv- och vägg. Vidhäftningen är mycket god på de flesta underlag och färgen tål UV-ljus, fukt och de flesta kemikalier.