• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Specialverktyg för tapetsering och vävsättning.

Här har vi samlat specialverktyg som används vid tapetsering. Verktyg som underlättar arbetet och gör att man får ett snyggare resultat. Dessa verktyg är utvecklade för yrkesmän och är tillverkade av material för en lång hållbarhet. Tid är pengar och bra verktyg sparar tid, renoverar man ofta är det värt att investera i ett bra sortiment av verktyg som underlättar vid tapetseringen.

Tapetlod används för att mäta ut raka linjer på väggen. Med ett tapetlod blir det lätt att få snygga tapetskarvar och man kan enkelt mäta ut var tapetvåderna ska sitta. Vid tapetsering håller man snöret mot väggen och släpper ner lodet, man får då en rät linje.

Tapetavrivare används för att riva av tapeter vid tapetsering. Tapetavrivaren används oftast som linjal och något att skära mot.

Klisterspruta är ett smart verktyg för att få bort luftblåsor. Vid blåsor eller dålig vidhäftning trycker man in mer lim med denna spruta, man kan på det sättet ta bort eventuella bubblor.

Klisterpensel används för att pensla lim på väggen vid tapetsering. Klisterpenseln har ett stort borsthuvud som snabbt täcker ytan med lim. 

Tapetskarvhyvel används för att skära bort gamla tapetskarvar före tapetsering. Med skarvhyveln hyvlar man bort gamla tapetlager och får en jämn och slät yta.