• Snabba leveranser
  • Billig frakt
  • Kvalitétsprodukter
Priser inkl. moms

Hörselproppar från 3M E-A-R

3M är ledande inom hörselteknologi och har ett stort utbud av både passiva och aktiva hörselskydd. Sortimentet består av flera olika sorters hörselkåpor och öronproppar utvecklade för hantverkare och industri. Produkterna är framtagna för att ge optimal komfort och balans samtidigt som man skyddar hörseln mot buller och störande ljud. Med varumärkarna E-A-R och 3M är man ledande inom segmentet hörselproppar och har ett komplett sortiment med rullade hörselproppar, hörselproppar med skaft, hörselproppar med bygel och formgjutna hörselproppar.

Hörselskydd skall alltid användas om man vistas eller arbetar i bullriga miljöer. Skador på hörseln beror inte bara på den aktuella bullernivån, utan även på hur lång tid man exponeras för ljudet. Vid 95% användning av skyddet varje dag minskar effekten av skyddet betydligt. Vid 90% användning av hörselskyddet per dag får man praktiskt taget inget skydd. Var därför noggrann med att använda skyddet och se till att dina arbetskamrater gör likadant.   

Rullande hörselproppar är tillverkade av ett mjukt polyuretanskum som utvidgas långsamt. De rullade öronpropparna ger den bästa kombinationen av komfort och skydd för de flesta användare och är de man brukar ha i dispensrar på arbetsplatsen. När du har satt in proppen i örat, utvidgas hörselproppen och ger en tätslutande, säker passform. 

Hörselproppar med skaft är mycket lätta att använda. De behöver inte rullas, använd bara det mjuka, böjbara skaftet och sätt in hörselproppen i rätt läge för utmärkt skydd. I och med att man inte behöver röra vid skummet när de sätts in är de ett mycket bra hygieniskt alternativ.

Formgjutna hörselproppar tillverkas av mjuka material som har formats för att passa örat. Vanligtvis finns de med snodd, så att de inte tappas bort. Dessa återanvändbara hörselproppar är bekväma, hygieniska och ekonomiska. De patenterade, formgjutna hörselpropparna med tre mjuka utstående kanter behöver inte rullas.

Hörselproppar med bygel är enkla att använda, praktiska och mycket bekväma. De går snabbt att sätta in och ta ur och kan hänga runt halsen när de inte används, vilket gör de idealiska för återkommande användning. Öronproppar med bygel är enkla att använda, vilket gör att de anställda blir mer benägna att bära dem.